Імміграція до Манітоби
-
Дівчатка, всім привіт🥰. Через декілька днів виїзд з Укрaїни. Достaвляємo : медикаменти, стiки іqоs/gІо (xiтс, тepea, nео), cигаpeти, електpoнки. Також: ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю скоро, тому поспішіть, пишiть у пpиватний чaт) Доставляємо за адресою)
-
Я додала доки 28 вересня. Тиждень ще після того точно був так й самий статус. А потім я вже не слідкувпла коли змінився статус.
-
ЕОІ профайл дійний тільки 1 рік, якщо не було оновлень. Тобто, я створив 1 січня 2024, і якщо не оновляв ніякі дані, то мій профіль буде недійсним 1 січня 2025. Якщо я вніс нові дані (зміна кількості років стажу, нові результати екзамену з мови, новий NOC в межах одного роботодавця), то ЕОІ профіль оновится і буде дійний знову рік від дати оновлення. Наприклад, я оновив дані 1 липня 2024, то нова дата дії ЕОІ до 1 липня 2025.
-
Отримав щойно номінацію на пошту по СВО, був дозапит на гроші, не вистачало тисячі, додав грошей, просив щоб дали по СВМ, але маємо що маємо. Треба мабуть морозити гроші. Подавався 15 січня.
-