Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будь ласка, аплікація на подовження OWP була подана 6.5 місяців тому, я головний алікант, бо в мене закінчується WP у грудні цього року і разом з моєю аплікацією, ще одна аплікація для сина 14 років на WP (бо у школі сказали, що за волонтерство та працю парт-тайм, теж можливо отримати шкільні кредити, а для праці йому потрібен дозвіл). У червні був запит на біометрію для дитини, ми на протязі п'яти днів зробили біометрію і потім в його аплікації з'явилися дані про біометрію. І все з того часу ніяких змін в аплікаціях (тобто в моїй аплікації взагалі ніяких змін за 6,5 місяців). Коли строк 6 місяців сплинув, я написали на web-форму звернення стосовно своєї аплікації, що строки перевищили 6 місяців (була відповідь, про перенаправлення звернення у відповідний офіс), коли було 6.5 місяців я ще раз написала на web-форму два звернення (одне про свою аплікацію, інше про аплікацію сина) поки відповіді не було. Моє питання у тому, чи можливо ще щось зробити (окрім періодично писати на web-форму), щоб привернути увагу IRCC до строків розгляду, можливо подзвонити до них на якусь спеціальну лінію з цього питання, або звернутися до когось у Вінніпезі може в імміграційному центрі? Може хтось стикався з таким питанням. Дякую.
-
#timeline Нарешті і я можу це написати 😊 March 9, 2024 - Celpip March 23, 2024 - EOI March 26, 2024 - LOA (спецвибірка) April 22, 2024 - Application submitted. SWM August - attached updated statements and employment letter October 9, 2024 - Assessment in process October 16, 2024 - Assessment complete October 16, 2024 - email. SWO
-
Доброго дня. В нас така ситуація: Чоловік має роботу, працює майже 1 рік(з перервою на пару місяців взимку,мусів ставати на біржу, бо робота сезонна). Скоро знов буде на біржі, бо сезон закінчиться. Англійська слабенька. У обох вища освіта. Маємо 3 дітей. Я вдома з 5 місячною дитиною. Англійська CLB 5/6, маю тут 2-юрідного брата, який тут проживає 8 років, тобто є громадянином Канади вже. Є декілька Канадських друзів. Можу підтвердити роботу з України, але так як 3 дітей, то довго була в декретних відпустках. Підскажіть будь ласка, які зараз актуальні програми для подачі на ПР? Коли краще подаватися? І кому краще? І чи впливає на подачу ЕI, якщо подаватися буде чоловік?
-
Сезона робота не підходить для програми свм. Єдина яка поки доступна для всіх Брати не близькі родичі, тому програма для українців яка є для родичів вам не підходить
-
#timeline Я справді ще не дуже вірю Подалась коли було 5 місяців офіційного робочого досвіду, але місяць був оплачуваний тренінг, який іміграційний офіцер врахував Дуже переживала, що повернуть April 5 - EOI April 30 - LAA October 8 - отримала диплом магістра в Україні і підгрузила October 9 - Assessment in process + дзвінок роботодавцю October 16 - Assessment complete October 16 - nomination
-
Як тоді бути? Він працює, не звільняється, просто переходить на ЕI на зиму, бо роботи нема
-
також інформація є на сайті Консульства
-
Вам треба відправити на апостиль оригінал свідоцтва про народження Потім є різні варіанти 1. Зробити переклад свідоцтва на українську мову, нотаріально його завірити та відправити на апостиль. Потім із тими подвійними апостилями їхати до Консульства, де замовляти довідку про набуття громадянства України 2. Зробити нотаріально завірений переклад свідоцтва в Україні. В такому випадку не треба буде робити апостиль на цей переклад. 2.1. переслати переклад в Канаду та їхати до Консульства, де замовляти довідку про набуття громадянства України 2.2 із цим перекладом вже в ДМС в Україні оформлювати Довідку про набуття громадянства України.
-
шукати permanent full time job та працювати півроку
-
В мене та ж сама ситуація, теж три тижні в пʼятницю) чекаємо 🥲