Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
Ищу людей, кто хочет зарабатывать на криптовалюте 🚀 📱 Приглашаю всех, даже без опыта! Занимаюсь арбитражем крипты и готов бесплатно обучить всех заинтересованных. 💵 Шанс выйти на доход от 50$ в день. 🛡 Работаю исключительно с проверенными и надежными биржами, без обмана или сомнительных токенов. Если интересно, пишите на мой основной аккаунт, с радостью помогу — @serggoe
-
Трошки погуглив чатжптішив. Список країн що намагались: 1. США 2. СРСР 3. Ізраїль 4. Болота 5. Третій рейх Список країн у котрих вийшло саме екстрадиція: 1. Ізраїль - з обмовкою на те що вони екстрадують тільки тих хто скоїв серйозні злочини будучу в армії, а потім втік. Але згоден, то не тема для цього чату.
-
Знайомі мали таку ж ситуацію, то йшли за консультацією до адвоката, яка порадила вказати друге громадянство. А інший адвокат сказав, що не потрібно, бо вони жили в окупації на території України. Кому вірити, без поняття. У будь якому випадку не думаю, що будуть проблеми. Чи перевіряє Канада наявність рос громадянства, не знаю
-
Ні, ніде в росії не жили і не були там. З 1992 року жили за однією адресою. Дякую!
-
Вони проживали на території України. Якщо вкажуть громадянство, то варто написати лист-пояснення, що вони не жили в росії. Якщо ваші батьки не жили на території росії, а тільки на окупованій території України, то, по ідеї, довідки з української поліції буде досить.
-
Хто знає робочий варіант як встати в чергу до консула?
-
Скажіть будь ласка про членство в партії при радянському союзі, чи треба то вказувати чи можна пропустити. Бо я так зрозуміла, то членство було обов’язковим, а ніяких деталей батьки не знають, окрім того що якісь копійки на партії вираховували з заробітної платні 😅
-
Тільки ловити слот. І мати в наявності всі потрібні документи для чоловіків, тому що на сам перед вони перевіряють їх. На свої очі бачила, як не прийняли документів у двох з 3 хлопців, у них там чогось не вистачало в резерв +
-
Доброго вечора всiм🍀🌷🌜 Чи варто панiкувати чи нервувати- information requested з вечора минулого четверга, всi документи додала ( останнiй ввечерi суботи - на всi додавання отримала пiдтвердження на iмейл). Сьогоднi вже середа - все ще information requested
-
Наберіться терпіння
-
Все не так швидко))
-
На провінційний не треба
-
Якщо це на номінацію, то просто чекайте