Імміграція до Манітоби
-
Добрий день. Питання по федеральному етапу, поділіться, будь-ласка, своїм досвідом: 1. Якщо я до війни 16.01.2022 виїхала до Польщі і перебувала там до 02.2023 як worker, а потім поїхала до Канади і перебуваю тут до тепер то це додавати до travel history? 2. перебування в Канаді - з 2023 і до тепер,це треба теж вказувати в Travel History?
-
Як би ж то , ще чекаю номінацію 🙂
-
Дякую за відповідь Тобто я відправляю скан копії потім мені присилають переклади і краще піти до місцевого нотаріуса завірити щоб спати спокійно ? 🙂
-
EOI до Манітоби, мається наувазі лише подача заявки до пулу? Не важливо бути відібраним
-
Просто чув що під час евалюації нашу магістратуру не завжди сприймають як masters degree, тут звісно евалюація не треба, але питання цікавило)
-
Стосовно заявки на ЕОІ, а саме освіта: якщо маємо нашу магістратуру то вказувати Masters degree чи після шкільна освіта більше 3 років?
-
Я вже відповідав на дане питання вчора. Поїздку все одно до Польщі та Канади потрібно вказувати, бо ви до цих країн їхали як візитор, статус worker or temporary resident ви набули ВЖЕ в середині країни. У будь якому випадку чи ви вкажите чи ні у travel history, у personal history дана інформація буде відображена.