Імміграція до Манітоби
-
Вам якщо не треба підтверджувати це як досвід, то не треба багато документів надавати. Витяг по ФОП та банк. Якщо щось приховаєте і воно вспливе буде mispresentation
-
Я зареєструвалася в Манітоба Старт у перший тиждень перебування у Вінніпезі, тричі ходила влітку на організовані ними ярмарки вакансій, але для мене вони не виявилися корисними, на жаль :( це вважається, що я маю зв'язок з цією організацією? Чи треба ще їхні онлайн-заходи відвідувати? Чи ще щось, підкажіть, будь ласка?
-
Ні , у нас багаж був включений. 2 ручні поклажі та валіза. Дивіться уважно квитки та можете перепитати у авіакомпанії.
-
Добрий вечір. А працювала на українську фірму за договором дорученням, в якому є пункт про те що оплата податку на доходи фізичних осіб та податкових внесків від заплатила виконання доручення виконавцем несе сторона замовника. Я пропрацювала на цю фірму 20 місяців, але в ОК-5 внесено тільки 9.5. Я маю ці договори доручення, виписки з банку та референси. Якщо попросять надати ОК-5, чи можна скористатися цим пунктом для пояснення нестачі даних в ОК-5? Вибачаюсь за можливо дурне питання.
-
Здається квартира в суборенду, доступна з 1 лютого. 2 бедрум, 611 Jefferson avenue. Хороший район, зупинка поруч, школи поруч в пішій доступності, магазини також не далеко ( суперстор, фрешко, гарден сіті та інші) Оренда 1255 (парковочне місце включено в оренду). Від парковки можна відмовитись (-35cad) З комунальних тільки світло (орієнтовно 30cad в місяць). Деталі в приват.
-
Христос рождається) Підкажіть будь-ласка, я опікуюсь племінником, на разі йому 17. В мене є довіреність батьків . Скоро йому 18( 15.02) чи він може сам подаватися на ПР чи лише зі мною? Дякую
-
Добрий день і вечір! Ми з дружиною поки що не приїхали в Канаду і не знаємо чи знайдем ми якісь фулл-тайм роботи на довгий строк чи буде хтось з нас або кожен перебиватися двома трьохмісячними фулл-тайм працями, наприклад. Тобто на даному етапі я не можу чітко знати чи ми підемо по SWO (special measure for Ukrainians) чи SWM, (або хтось так, а хтось інакше, але так наче не можна). При тому при SWO потрібно мати 10к+2к$ . І в час при подачі EOI я їх повинен мати на рахунку. То чи можна щоб коли я був головний апплікант, ці гроші були на рахунку жінки або навпаки? (бо нема таких грошей, щоб і одному покласти на рахунок і іншому). Ми з жінкою маємо приблизно однакову англійську (але тест ще не здавали), однакові дипломи однакові бали за вік. І ще не знаємо хто з нас буде подаватися як головний апплікант, а хто піде "причепом", мабуть тільки знайдена в Манітобі робота нас розсудить (я так розумію, що обом подаватися на ЕОІ можна, а вже на підтримку провінції повинен бути хтось один, правильно?) ЕОІ хочеться нам заповнити поскоріше, після тесту з англійської, щоб перейти на слідуючий етап еміграції і отримати лист. Десь я, мабуть, щось не так розумію, надіюсь на те, що мене поправлять знаючі люди. Дякую!
-
В них є база роботодавців. Час від часу ті скидають Манітобі старт свої вакансії. Доречі на їхньому сайті ті вакансії присутні теж. У свій час вони теж знайшли мені вакансію. Тільки мене туди не взяли, але це інша історія.