Імміграція до Манітоби
-
Хочешь хорошо зарабатывать пиши мне расскажу подробно
-
@banofbot
-
Попередній опит є, за останні 5 років просто цікаво за цей рік який я відробив в Манітобі, дадуть якісь бали, чи ні.
-
Досвід в Манітобі не має переваг перед досвідом в Україні, наприклад… Не для СВМ… Після року досвіду ви можете спробувати створити профіль ЕЕ СЕС( якщо ви очікуєте вибірку) це пришвидшить федеральний етап
-
Дякую
-
Друзі , доброго дня. Підкажіть будь ласка: подалось на ворк перміт і прийшов лист про те щоб не покидати країну до отримання нового. Вже давно була запланована відпустка. Старий ВП ще дійсний до кінця року. Чи можу я виїхати на півтора тижні в Європу? Чи ця заборона стосується лише тих у кого ВП закінчується (чи вже закінчився, а такий лист дозволяє продовжувати працювати)? Дякую
-
Доброго дня !Ворк перміт дійсний ще один рік і віза також ,продовжити потрібно тільки до березня (на даний час поїхала в Україну)планую літом приїхати чи зможу я тоді податись на продовження ворк пер іту ще на 3 роки ?
-
Тільки на загальних підставах, ця програма для куает до 31 березня. Так зазначено на сайті ІRCC. Якщо нічого не зміниться.
-
А на загальних підставах то які умови продовження?
-
Ви повинні знаходитись в Канаді
-
Тут буду чекати відповіді разом з Вами. І щиро дякую, що запитали. Бо той абзац я якось пропустила, і вже збиралась брати квитки
-
А зараз податись онлайн з України я можу поки ще цей дійсний ворк перміт?