Імміграція до Манітоби
-
No offense, але тихі сусіди і приємна атмосфера у норс енді ?)
-
Будь ласка - до не імміграційного чату
-
Не можу знайти,на жаль
-
Здравствуйте, есть предложение по заработку. Онлайн формат, до пары часов в день, только совершеннолетним, писать в личные сообщения.
-
Дуже Вам дякую
-
Так
-
Якщо комусь потрібно, мені вдалося записатися до консульства в Торонто на липень, використовуючи цю інструкцію з гітхаб: github.com/dyoristcode/e-consule/tree/main . Після того, як я все зробив, мені показало доступні слоти на липень, серпень і вересень.
-
🔫 @hayden987 кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: Olga, @vero_sy, @YefymH, @catstranger, Iryna Polianska, @Mark_Catcher, @Viktoriia_22, Yuliia, @Yaroslawek, Yuliia Oliinyk Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Надсилали через вебформу?
-
В мене така ж ситуація. Маю пройти медогляд і потім планую відправити репорт до MPNP. Що означає номінація на нового роботодавця? Це LOA, Confirmation of nomination з новим NOC?
-
Дуже Вам вдячна,що поділилися такою цінною інформацією,я також зловила два слоти🥳
-
Доброго дня. Маю дітей від першого шлюбу, які зі мною не іммігрують. Треба заповнювати якусь, або писати лист-пояснення, чому вони зі мною не іммігрують? Дякую