Імміграція до Манітоби
-
Я десь місяць назад заходив,там можна або завантажити усі документи на аплікацію яку вже засабмічено,або створити нову. От туди я і не можу зайти. Це ж після АОР треба буде лінкувати з цим обліковим записом? Що ви маєте на увазі через пошук?
-
Сподіваюсь) дякую за відповідь)
-
‼️ РАБОТА С ЛЮБОЙ ТОЧКИ МИРА ‼️ В ресторан требуется онлайн-промоутер Заработок от 700$ в месяц, хорошие премии и легкое обучение ✅ Ты нам нужен, если: 🔹Ты старше 15+ лет 🔹Есть доступ к компьютеру или телефону и интернету 🔹Желаешь зарабатывать и учится 🔹Не ленивый 🔝Писать сюда — @easyprimejob
-
@vashchenko_O хоче кікнути @svveetlanaaa7 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
@vashchenko_O хоче кікнути Karyna Yevtushenko з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Робота в Чернігові
-
Стільки біженців з роціі . Які потім вішають прапор на будинки .
-
Це може бути правдою ?
-
Друзі, а як зараз в Торонто паспорти видають?
-
@ekaterina_manageer, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch
-
В живій черзі
-
Tetiana хоче кікнути @carter545 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Шукаєш роботу?Тоді я пропоную тобі стати ОПЕРАТОРОМ ЧАТУ і заробляти від 1000$ та більше) на місяць) Пиши за подробицями
-
Вище вся інформація
-
Отримання виготовленого закордонного паспорта | Генеральне консульство України в Торонто toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/otrimannya-vigotovlenogo-zakordonnogo-pasporta
-
Кожен день? З часу до двох?
-
Я робила, через їх е-devlet, безкоштовно та займає буквально пару хвилин. Але там потрібно пам’ятати номер виду проживання який вам давався раніше та турецький номер. Якщо цей варіант не підходить то через консульство можна зробити.
22 Jan 2023, 05:40
225381/233728
about an hour ago