Імміграція до Манітоби
-
Мені відповідали десь протягом 3х тижнів, навіть, присвоїли тимчасовий номер файлу, щоб досилати доки
-
Питання, у мене буде поїздка на 3 дні в Торонто в цьому місяці, я на федеральному етапі. Мені треба повідомляти в ircc про це?
-
‼️ РАБОТА С ЛЮБОЙ ТОЧКИ МИРА ‼️ В ресторан требуется онлайн-промоутер Заработок от 700$ в месяц, хорошие премии и легкое обучение ✅ Ты нам нужен, если: 🔹Ты старше 15+ лет 🔹Есть доступ к компьютеру или телефону и интернету 🔹Желаешь зарабатывать и учится 🔹Не ленивый 🔝Писать сюда — @easyprimejob
-
🔫 Zhanna Kozlova кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @tetiana_behma, Iryna Polianska, @Lilija_sch, Maryna Levchuk, @kirril2547, @knebekajze, Nataliia, NY, Andrii, N.T. Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Ну вони до граються, що зруйнують репутацію країни у яку легко мігрувати і куча людей поїдуть по домівках, потім будуть витрачати шалені кошти, щоб повернути все назад. Г - логіка…
-
Може бути і більше в мене якось 3 тижні пройшло. Коли прийде другий лист там будуть назви доків які ви додали