Імміграція до Манітоби
-
Дякую, буду перевіряти
-
Десь не правильно відповіли напевно Я сьогодні робив,все є
-
Дивно, але в мене немає її в списку … може, це якісь зміни
-
Був глюк на сторінці. Обновила сторінку і зʼявилась форма. Вибачте, що турбувала. Форма 5710 є 😌
-
Здравствуйте! Підкажіть, будь ласка, ми отримали номінацію, подалися на федеральний етап, але AOR ще не отримали. Посада на роботі змінилася (роботодавець той самий). Чи потрібно повідомляти про це MPNP? Заздалегідь дякую!
-
Ви вашого партнера не подавали в заявці як комон ло? До моменту отримання екопр ви повинні негайно повідомляти про зміни в складі сімʼї. Тоді додавати до заявки документи партнера, і його будуть розглядати також на імміграцію, але це мабуть затримає по часу отримання екопр, я не знаю
-
Будьте обережні з цим,якщо людина не мігрувала з вами з самого початку,та не була вказана в заявці,це буде розцінено як misrepresentations.Можливо треба дочекатися закінчення своєї імміграції,а вже потім робити інші кроки.
-
Доброго дня. Заповнювала дитині візітор рекорд і в полі де номер документа вказала випадково номер аплікації, тобто зовсім інший номер. Що тепер робити? Чи це дуже серйозна помилка? Як тепер виправити?
-
Доброго дня! Заповнюю форму 5710 і є таке питання: Have you been issued a certificate under the Provincial Nominee program? Мається на увазі чи отримувала є номінацію від провінції? В нас головний аплікант чоловік і він номінацію отримав вже. То як відповідати, підкажіть будь ласка, хто з таким зустрічався
-
То что с этим письмом ты можешь работать если у тебя закончился ворк пермит