Імміграція до Манітоби
-
Доброго ранку, зіткнулась з таким питанням, може хтось знає відновідь, поділіться інформацією чи досвідом. Сину було 14 років в 2024 році, ми не замовляли виготовлення Українського паспорту. Закордонний діє до вересня 2025 року. Я не можу замовити новий закордонний паспорт без діючого Українського. Який термін виготовлення першого Українського паспорту через консульство, і чи потрібно реєструватись в електронній черзі?
-
🍕Здравствуйте, служба доставки DODO PIZZA дарит всем новым пользователям шанс получить бесплатно пиццу или скидку 50% на первый заказ. За простую авторизацию в боте, получи шанс на бесплатную пиццу или скидку. 🤖Ссылка на бота - @dodopizzaof_bot (в боте так же есть реферальная система)
-
Надаєте свідотство про народження, його канадський дозвіл на перебування тут, робите фото якщо йому немає 16, і буде вам паспорт. Там же на сайті написано що внутрішній паспорт подаєте за наявності. В нас і ідентифікаційного номера теж не було.
-
А чого не можете? В нас у сина не було українського бо виїхали з України як йому було 13. У грудні я замовила йому новий паспорт, робили в Оттаві. В березні їдемо забирати.
-
Для дітей внутрішній паспорт за наявності.
-
🍕DODO PIZZA дарит подарки в честь своего 15-летия 🤓Авторизуйся в боте и получай своё ПРОМО на следующий заказ БОТ - @dodopizzaof_bot *Акция действительна на всей территории СНГ до 31.02.2025❗️
-
Доброго ранку! Маю таке питання ,заповнюю аплікацію на номінацію від провінції ,у розділі relatives&friends ,там є питання чи є родичі чи друзі які проживають в Канаді ?Маю в Альберті родичів ,але вони теж приїхали по Cuaet ,чи обовʼязково їх вказувати? Буду дуже вдячна за допомогу,дякую
-
Вітаємо, DEAN EVEREST! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua