Імміграція до Манітоби
-
Пане @western9 та пане Dmytro , дуже потрiбно почути вашу думку 🙏🙏🙏
-
Тут жінка писала, що номінацію чекає з листопада 2023.
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка чи питають оригінал внутрішнього паспорту, при подачі на новий? Він в списку, але можливо зараз за наявності? Дякую
-
В нас всіх хлопців вибрали по ноку констракшн напевно, тір 3, всі ми ми шістьох отримали номінації в квітні, я подавався в грудні а хлопці за два тижні отримали номінації, бали там були не важливі було в декого 610, ( друг вказав лишній рік який не зміг підтвердити, тому система не пропустила його, заявка пропала, з того часу він сидить в пулі чекає поки виберуть, вільне володіння англійською, балів 800+, якось так, з цих шістьох, троє вже на федеральному етапі, я звісно найперший 😄відправив документи, в мене все було, завчасно перекладено. Зараз тільки чекати, все що від нас залежало ми зробили, вибір за урядом.
-
Без паніки! Почніть з відео в закрепах. Все стане зрозуміло))) але ориєнтуйтеся в відео тільки на SWM
-
Усім привіт, сьогодні прийшов запит, що потрібно перевірити форму IMM5669 і ще раз їм відправити, хто знає як це зробити??? Бо там є посилання куди треба відправити але всеодно нічого не можу зрозуміти, також знайшли помилку у місце проживанні десь пропустила 2 місяці, просять виправити а я не знаю як … хто знає скажіть будь ласка
-
Гугл: ircc form imm5669, скачуйте її на свій комп, відкриваєте в Adobe Acrobat Reader or Foxit Reader, заповнюєте, якщо недостатньо місця - створюєте таку ж таблицю у Word чи Excel, заповнюєте їх, зберігаєте як pdf, назва така ж як форма + additional. Якщо в вашому порталі с заявкою вам відкрили місце, куда завантажили цю форму, то додаєте її там, якщо немає додаткового місця, то відправляєте через вебформу.
-
Можна, якщо отримаєте стратегічне запрошення, з західних маленьких містечок в манітобі, але там ще не прості критерії відбору… А через КУК запрошення отримати не можливо для всіх хто по Куает
-
На рахунок медогляда кажуть , що старий підійде ,якщо не виїжджати з країни
-
Дуже дякую, ні не відкрили місце
-
Зараз в Манітобі катастрофічна ситуація з вибірками і квотою, тому не витрачайте зайві гроші на консультантів, вони абсолютно нічим не допоможуть для проходження вибірки… Створіть ЕОІ і чекайте, там нічого важкого немає, якщо пройдете вибірку і не знаєте що далі робити то тоді можете йти до консультанта, після вибірки кожен з них захоче взяти вас в роботу, так як це 90відсотків успіху, але на початковому етапі не варто витрачати гроші на вітер
-
immigratewcm.com/our-program/apply-now А це програма для захіних містечок
-
Прийшов запит з АОР?