Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будь ласка чи все ок з такою ситуаціею- я відправив по веб формі інформацію про зміну місця роботи в MPNP.Мені прийшла зразу автоматична відповідь, що вони отримали цю форму та перенаправляють її до мого іміграційгного офіцера.І час очікування відповіді 2 тижня.Вже пройшов цей час, а імейла від офіцера немає.То що робити?
-
@banofbot
-
Добрий день. Таке питання: я отримала новий ворк перміт, але до того я надіслала ПР аплікацію. Мені потрібно додати новий ворк перміт до аплікації. Я правильно розумію: через IRCC webform? І в мене ще немає номеру аплікації. (Заявку на ворк перміт я заповнювала ще до того як отримала номінацію)
-
Доброго ранку. Таке запитання: підтвердження номінації по провінційній программі в мене дійсне 6 місяців. Якщо я вже подалась на PR і розгляд моєї заявки займе більше цього часу, то це не важливо, бо документи вже були подані? Чи необхідно додатково кудись писати для подовження того підтвердження о номінації?
-
Ну йти на обман - це точно не шлях до успіху . До того ж , гуманітарна програма це виключення ,а не спосіб отримати пр ,бо так простіше . І таких відмов буде немало . Особисто знаю пару сімей ,яким просто ліньки шукати щось інше ,та вчити англійську . Кажуть знайомі вже з пр по гуманітарній ,а чим ми гірші? Тому це закономірно і справедливо .
-
Доброго дня шановні учасники групи прошу поради Ситуація наступна, залетіли в Канаду по українському паспорту , зараз треба робити новий але неможливо зловити слоти . Вихід продовжувати і летіти в Україну робити новий . Так от питання чи модна зараз летіти по продовженому украінському чи (у дитини є паспорт іншоі краіни) можна вилетіти по паспорту іншоі краіни який тут ніде не світився?