Імміграція до Манітоби
-
Пробачте мене будь ласка і не видаляйте, бо я з тих хто вчить французьку онлайн. ☺️а насправді дуже життєво. Якби вміла, то перемонтувала би українською. Не можу не поділитися. Майже по жодній програмі не проходимо поки шо🤔 www.facebook.com/share/r/15GMV7pwPP/?mibextid=wwXIfr
-
Один, там вказуєте кількість людей
-
Там буде питання чи проходили медогляд в останні 12 місяців. Якщо не проходили в цей період, то вказуєте, що ні.
-
Підкажіть будь ласка, якщо прийде запит на Мілітарі, що і куди потрібно буде завантажити? Хочу заздалегідь усе підготувати, щоби під рукою було. А то багато хто говорить, що всього 7 днів терміну можуть дати. Якщо вже було - скиньте посилання будь-де почитати. Наперед вдячний.
-
Треба, якщо прийде потім відповідний запит від них. Якщо не прийде, то нічого не треба проходити.
-
Доброго дня, шановні! Питання до тих, хто нещодавно виготовляв закордонний паспорт дитині. В переліку документів є військово-обліковий документ резерв+ Неможу зрозуміти чи це лише для батька, якщо він подає документи, чи навіть якщо мати подаватиме треба сформувати цей документ? Допоможіть будь-ласка, в кого є нещодавній досвід, бо скоро летіти в посольство, хочу підготуватись заздалегідь. Всім буду вдячна за допомогу🤗
-
А ще, як можна змінити адресу на етапі АОR?
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, в нас (нас двоє) сьогодні прийшов АОR і запит на біометрію. Коли я заповнюю апоітмент на біометрію можно робити 1 апоітмент на двох? Чи для кожного члена сімʼї окремо? (Я відмітила що нас двоє, але запитує тільки одне імʼя) Так і повинно бути?
-
Тобто на другого члена сімʼї, не головного апліканта, я не роблю апоітнмент Окі, дякую ☺️