Імміграція до Манітоби
-
За рекламу і мову то зрозуміло само собою
-
Реклама (включно з посиланнями) міграційних консультантів, мова чату. Ми всі погоджувались на це, коли приходили в групу. В переважній більшості це роблять боти. Якщо Ви реальний учасник і вважаєте, що то помилка, то просто напишіть адмінам, бо я зупинити голосування не зможу навіть при бажанні.
-
А як він напише адмінам якщо його вже не буде в групі і доступ буде закритим? 😂
-
Не згідний. Дуже багато ботів і провокаторів. За маскою ми ж не бачимо реальних людей. Хтось може і попав під бан випадково, по незнанню порушуючи правила. Для цього є адміни, які розберуться, якщо звернетеся до них.
-
Просто помічаю що людям зазвичай всерівно за що голосувати. Людина кинула може і не правдиву, але все ж таки інформацію з іншого джерела, котре може знадобитись ще комусь. Людина може помогти хотіла, а його за це зразу бан без розбору, а люди, як бачите, тут не сильно хочуть розбиратись кого і за що банити
-
Ну то мав би знати правила добре, якщо старожил групи і не перший день тут.
-
Подивимось скільки у нас ботів , клонів і людей ,які не згідні з правилами))
-
Давайте не будемо закидати те, що не розуміємо) У Вашому невеличкому тексті сім граматичних та орфографічних помилок. Це вже не спишеш на Т9. Всім гарних снів.
-
Ваша теорія не спрацювала, бо За проголосувало 2, а проти цього дивного голосування було 10 учасників чату, що спростовує цю теорію.
-
Користуючись нагодою… Кого ще не добавили в групу Ждунів АОR і хто вже на федеральному рівні — пишіть мені в ПП , вказавши точну дату подачі аплікації — я добавлю в нашу спільноту. Всім миру)