Імміграція до Манітоби
-
Ну звісно ,французька окремо і англійська також
-
То два рази треба здавати екзамен і два раза платити треба?
-
Підскажіть будь ласка. У кого був досвід повернення аплікації на федеральному етапі (де було вказано, що гроші повернуться) Через який час вам прийшло повернення і чи робили ви якісь дії для цього?
-
Добрий ранок, вже мабуть це обговорювали, але хочу поради. Взяла відпустку на роботі на середину березня до середини квітня і планувала поїхати додому. Як я розумію всім треба податись на продовження ворк перміту до кінця березня. Чи є варіанти, що мене не пустили б назад за старим ворк пермітом. І чи є якісь застереження не їхати взагалі? Не можу вирішити, що робити, бо поїхати дуже хотіла, але зіпсувати весь цей шлях теж не хочеться. Щиро дякую за відповідь.
-
Доброго ранку. Яке саме ліцензування ви маєте на увазі? Child care assistant достатньо сертифікату? І ще одне питання: як отримати цих 100 балів? Пробую заповнити анкету а цих 100 балів не додає😐
-
-
Доброго дня. Подався минулого місяця на продовження WP, отримав листа погодження позавчора. Не можу зрозуміти чи це так має бути, або вони мені знов зробили старим числом перміт. Подавався з новим паспортом прикріпивши в додаткових документах з пояснювальним листом.
-
-
може краще спробувати зателефонувати?
-
Я тоді щось не розумію як його продовжили, яку форму мені треба заповнити для звернення до них?
-
ось мій новий
-
або помилка в цій таблиці, або вам і справді його не подовжили