Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
Ні, на жаль це не правда. Я писала конкретне питання в MPNP і вони написали, що професія child care assistant не дає права на 100 балів, в заявці ЕОI для цього НОК не з'являються 100 балів. Щоб отримати сертифікат child care assistant треба просто подати свій паспорт і підтвердження адреси і через пару днів приходить сертифікат - він не вимагає жодної взагалі освіти і т.д. для ECE інша складніша процедура, але ця професія не дає 100 балів. Можу прислати скрін відповіді від MPNP. Щоб кваліфікуватися на 100 балів людина має працювати в професії, і треба щоб сертифікат був виданий однією з цих установ
-
Привіт. Підкажіть, як правильно підгружати бакалаврські та магістерські дипломи? На подачу на номінацію від провінції? Бо там у додатків аж 8 сторінок. Чи не може це спричинити шо система не пропускає на Ревью і сабміт, якщо завантажив повністю окремими файлами? І без перекладу, бо диплом двомовний?
-
Привіт. У мене виникло запитання щодо проводжання work permit. Я вже продовжував work permit минулого року. В пункті 7. Current country or territory or residence потрібно вказувати часові рамки дії актуального work permit чи вказувати початкову дату дії першого work permit.
-
Об'єднайти додатки в один документ
-
Тоді файл більше 2 МГ
-
Ви коли документи додавали про освіту, в transcript додавали копію додатку, а там де копія диплому була тільки копія диплому?