Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір! Отримали AOR (18 вересня подавались) скажіть будь ласка, чи це нормально що мені прислали лист з моєю дівочою фамілію, ми коли заповнювали додавали сертифікат про одруження і що в мене в звʼязку з цим було змінене прізвище
-
Обіцяли до кінця березня думати
-
Вітаю.Написала вам у приватні. Можете подивитись?
-
Доброго вечора, маю питання по фото паспорту для підтвердження travel history. В мене є закордонний паспорт, якому 5 років. Старий був на дівочому прізвищі і його (мабуть, точно не памʼятаю) забрали при видачі нового. Тоді мені просто треба буде описати подорожі які були давніше ніж 5 років як для куает заявки, з якого по яке число/рік і де була? Чи треба якусь інстанцію просити про відновлення даних? Дякую
-
Підкажіть, будь ласка, там де "proof of education" коли завантажувати документи то завантажувати все все окремо чи можна в один файл об'єднати, наприклад, сертифікат про закінчення школи, додаток до сертифіката та їх переклади і підписати як "proof of education 1", диплом бакалавра та його додаток інший документ, диплом магістра та додаток до нього третій документ?
-
Якщо ви про travel history form, яку потрібно заповнити при подачі на піар, то там не треба ніяких підтверджень. Лише заповнити ту форму - куди, коли і як довго ви подорожували.
-
Вітаємо, Влолодимир Міненко! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
🌍 Работа без привязки к месту! 🌍 💰 Заработок от 1200$ в месяц, с возможностью получать премии и учиться новому в процессе работы. 🏆 Мы ищем тебя, если: Тебе 18 лет или больше У тебя есть доступ к интернету и устройствам (компьютер, телефон) Ты готов учиться и развиваться Ты целеустремленный и не боишься новых задач 💡 📩 Напиши нам в Telegram:@SemirovAlex