Імміграція до Манітоби
-
Мені подобається ваш оптимізм)
-
І я вас) Прорвемось
-
Доброго дня. Ситуація така, зараз допомогаю брату дружини з ПР по програмі воз'єднання (вже почали розглядати справу). На даний момент він в Європі, зробив новий паспорт, бо старий ось закінчитися має скоро... З ворк пермітом зрозуміло як. Але йому також тре зробити візу. Зараз з Європи він наскільки я зрозумів зможе зробити тільки звичайну візу на заг.підставах? А якщо він вернеться в Канаду то з меж Канади в новий паспорт він може зробити, вклеїти візу типу по куает чи як? Наскільки років буде ця віза ?
-
А вам же на візітор запросили?
-
Якщо людина звільнена з роботи на федеральному етапі, скільки дається часу на знаходження нової? Наче тут в чаті комусь надсилали листа, де давали певний термін, якщо я нічого не плутаю
-
Доброго дня :) Підкажіть, будь-ласка, якщо працював в Україні неофіційно, але в компанії сказали що можуть надати листа(employment letter). Чи підійде тільки цей лист для підтвердження стажу роботи? Бо ні отримання доходів, ні податків не буде змоги довести. Дякую!
-
Чоловіку прийшла через 5 місяців, мені взагалі не прийшла🤣
-
Я чотири місяці без роботи сидів, потім подав джоб офер вони без питань прийняли його
-
Ви чекали AOR в той період чи вже отримали його?
-
Добрий вечір!Підкажіть будь ласка, якщо заявка вже давно в пулі і за цей час змінилась кількість років досвіду роботи. Як це можна оновити? Треба видаляти заявку і заново відправляти?
-
Підкажіть будьласка, які додаткові підтверджуючі документи прикріплювати під час подання аплікації на PR? Що треба прикрiпити окрiм required доков? І куди прикпреляти переклади? Просто другим файлом завантажували у поле з основним? Чи створювали розділ у додаткових документах? Дякую)