Імміграція до Манітоби
-
Я працював майже 10 років в банках. З банків які доступні в моєму місті (Житомир), можу порекомендувати або банки з іноземним капіталом (Райффайзен, КредіАгріколь, УкрСиббанк, Кредобанк, ОТП) або державні (Ощадбанк, Укрексімбанк, Приват)
-
зрозумів, дякую!
-
Добрий ранок, чи є сенс подаватись на Manitoba Exploratory Visa, якщо в мене тільки 1,5 року офіційної роботи( ще до того працював не офіційно один рік) замість потрібних 2-ох? Дякую за відповідь!
-
Та справа не в НОК. Справа у везінні або ж НЕвезінні в моєму випадку ;) нок 2172
-
ого, довго 😔 а який у вас NOC?
-
26 грудня буде рік
-
а коли ви сабмітили?
-
Якби ж то. Я б скрізь написав ;) глухо. Сьогодні дзвонив - медицина закінчилась. Ще не прийняли рішення чи продовжувати. Сікуріті все ще перевіряють з липня :(
-
Ну... Це дійсно залежить від менеджера / банку. В авалі такого бланку теж немає, але по запиту вони дали що треба знати 100 офіційних грн ;) через касу
-
Я давала просто залишки на всіх моїх рахунках (депозит, поточний, підприємницький) станом на певну дату (тиждень перед поданням аплікації) + пояснення що то за рахунки. Візу відкрили.
-
Я розбив суму на чотири частини - розклав по банках: ПУМБ, Укргазбанк, OTP банк, Ощадбанк. Це ті банки, які дозволяють відкривати депозити у валюті, відсотки чисто символічні, зате немає комісій за поповнення, зняття коштів, а також за обслуговування рахунку. До того ж - можна зняти усе й одразу. Перші три є учасниками фонду гарантування вкладів фізичних осіб, а виплата вкладів у Ощаді гарантована державою.
-
Це дуже скорочує документ ;) ну якщо не помиляюсь, то там або залишок за 6 місяців, або ж нормальну ЗП показати, щоб довести що гроші ваші