Імміграція до Манітоби
-
Страховку я їй в Україні планувала зробити туристичну на період приїзду в Канаду
-
Саме так. Просто не всі подають на pharmacare, бо там додаткову паперову роботу потрібно зробити, і народ забиває. www.gov.mb.ca/health/pharmacare/apply.html
-
Але без Health Card немає ніякого pharmacare і звичайний візит до лікаря мінімум 50 долл
-
Ліки не покриває, хіба додатково податися на pharmacare
-
Державні - безкоштовні. Догляд до та після школи - за гроші.
-
Це medical insurance, яка буде покривати лікарів, шпиталь та інше. Навіть частково ліки.
-
Головне не спішити, щоб не наробити помилок.
-
Ох, точно!!!! Велике дякую!!!
-
Не вказані провінція та поштовий код. Може у тому причина
-
Ні! Всіх перевірила
-
Ви якісь свої адреси вказали українські. Ні, система не пропустить вас. Ви вже тут, то маєте вказувати канадську адресу.
-
Добрий вечір!! Заповнюю профайл на номінацію і ось таку видає помилку - я знаходжусь в Манітобі, а чоловік ще в Україні. Що з цим робити? Чи можна це ігнорувати? Чи пропустить далі мене система? Дякую
-
Страховку ви маєте на увазі health card? Це ж не зовсім страховка
-
Є й платні, є й безплатні
-
Добрий день. підкажіть як зі школами, у мене дитина 7 років. школи платні чи безкоштовні?
-
Нехай отримає work permit, щоб можна було оформити страховку
-
Таке також може бути. Загальна кількість за 2022 рік - 6300 і трошки номінацій по провінційних програмах Манітоби. Українців прибуло понад 10К, проста математика показує, що всі за перший рік не пройдуть перший етап, буде конкуренція, безумовно.
-
Не знайшов. Дякую.
-
Дякую. Вибачайте, просто дуже нервую, бо здається, що попрацюю, а потім то квоти не вистачить, то балл занадто великий буде
-
У чому саме складність підрахунку? У закріплених повідомленнях є приклади.
22 Jan 2023, 05:40
3681/230031
37 minutes ago