Імміграція до Манітоби
-
Народ, отримав купу схожих запитань. 1) ваші батьки чи брат/сестра не є вашою сім'єю, ви не можете додати їх кількості членів сім'ї, які іммігрують з вами 2) ще ненароджену дитинку також не враховуєте до членів сім'ї, після народження ви оформите їй канадське свідоцтво про народження. В аплікаціях будете вказувати, що дитина народилася у Канаді.
-
А що по суті вигідніше? Swm чи ЕЕ? Я просто думаю що по swm ти ж як раб повинен чекати свого пр? І працювати на одного работодавця з однією зп (в мене так) Чи не краще йти по ЕЕ? Да нехай через рік праці але то фініш? Лише рік стажу без подовження праці на цьому місці потрібно для EE я вірно розумію? І наскільки я пам'ятаю по ЕЕ начебто швидше всі процеси отримання пр йдуть
-
Для ЕЕ не тільки мова потрібно, а й купа інших критеріїв, більше грошей на рахунку, які зажди мають бути доступні. SWM ви зможете поміняти роботу, бо у вас open work permit, але це робиться за погодженням офіцера. Головна умова така, що ви повинні постійно працювати протягом процесу. Посада та зарптала має бути рівнозначною або вищою тій, з якою ви подлися
-
Питання такого плану-офіцер з еміграційного центру(який по середах є у готелі)сказав що на провінційну програму документ про освіту достатньо переклад і зaвірити в еміграційному центрі.(без нотр зав).а чи треба на федеральному етапі освітні документи через wes підтверджувати,чи підійде так??я щось запуталась.хочу знати чи зразу через wes готувати,чи економ варіант.підскажіть достовірну інформацію.планую через swm.про тест теж офіцер сказав не треба(teer3)
-
По ЕЕ вимоги набагато жорсткіші: ми за 2 людей мали показати мінімум $16000 з підтвердженням звідки ті гроші - банківські виписки за останні півроку додавали, я мала довести що я маю досвід по тому NOC який я вказала (у мене це зайняло як ФОП пдф-документ на 42 сторінки😅 і те ще сторінок 20 докидувала у додатковий слот), мова мінімум IELTS 6 6 6 6, вища освіта має бути оцінена через WES та Іміджевий Центр в Україні. Здаєьбся я все згадала🤔🤔 Але так - федералку швидше розглядають.
-
Вітаємо, Владислав! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
А скажіть будь ласка от по такій ситуації. Заїхали в Канаду місяць назад, отримали тільки перміт, ні рахунки не відкривали, ні відповідно на 3000 допомоги не подавались навіть. Є 90 діб на медікал з дати отримання перміту. Але отримавши перміт виїхали майже одразу. Потім вже після 31 березня наприклад (в межах 90 діб щоб зробити медікал) якщо повернулись. Чи рахується це за «заїхали до 31 березня», щоб отримати 3000 кад? Бо треба було виїхати після отримання перміту