Імміграція до Манітоби
-
@iGodovskyi
-
Я перекладала у Василя і ще двох перекладачів:
-
Фундація «Українська гармонія» та Ukrainian Resistance Winnipeg запрошує на український анімаційний фільм «Мавка. Лісова пісня». Фільм демонструватиметься українською мовою без англійських субтитрів. Попередній продаж квитків закінчується за годину до сеансу. Якщо не зазначено інше, квитки завжди доступні для придбання в касах до сеансу (за наявності). Купити квитки: eventbrite.ca "Mavka. Forest song"
-
Добридень. Відгукніться, хто також з патрапив в складну ситуацiю з Дією і чекає на витяг про несудимість тижнями. Ми подали заявку 16 травня та тиша. Поділіться своїм досвідом.
-
Пане Wes, як я читав, то можна одночасно мати дійсний профіль у EE + подаватися на один зі стрімів MPNP. Тобто в теорії я можу чекати вибірки EE, а тим часом напрацьовувати досвід у Манітобі, і подаватися на номінацію після пів року. Чи це так?
-
Буквально декілька днів тому тут писали, що чекають майже 3 тижні вже… Але ж тут Ви нічого не зробите. Треба чекати.
-
Я бачу всі тут знають я працює Дія. Добре, що такі всі обізнані. Але питання було до тих, хто в такій самій сиьуації
-
Дякую! Вже вивчив, що треба мати ~$13,000 на особу та ECA оцінку, все це буде. А щодо роботи, то у мене набирається 500 баллів і без канадського досвіду чи роботи.
-
Ні, це не стосується Дії взагалі, бо Дія не обробляє Ваші дані.
-
Рік тому я отримав витяг за годину.
-
Я думаю що залежить тому що ця функція нова для Дії і вона зникала та з'являлась і взагалі працює нестабільно.
-
Зможете подати наново заяву. Можете тоді вже писати до МВС та питати, що Вам робити. Бо наразі, скоріш за все, вони можуть Вам відписати про те, що термін, встановлений законодавством, ще не вийшов. Да і при тому ж на самому сайті МВС написано про терміни очікування того Витягу.
-
Мені цікаво а якщо і за 30 днів не буде. Що робити
-
Дякую. Халепа. Буду чекати. Я чув що є контори які за гроши роблять швидко, але сподівався не платити за це.
-
На сайті зможете подати наново запит, коли прийде відповідь по цьому.