Імміграція до Манітоби
-
Тобто, якщо я подам з одним роком, це я клеймлю бали за роботу в Україні, правильно? Але вона була в 2020-2021 рік, тож це буде перерва між роботою і моїм приїздом в Канаду
-
Як я розумію з того, що тут писали раніше, то досвід рахується на час подачі EOI. Якщо подаєте сьогодні, то рахувати треба досвід з 30.05.2018 по сьогодні і тільки повні роки. Якщо в липні в вас буде 2 роки, але з перервою між роботою в Україні та в Канаді, то це може бути проблемою і вам не зарахують той досвід і потім скажуть подавати наново ЕОІ. Головне - рахувати тільки повні роки, коли ви працювали. Це може бути декілька робіт поспіль, але між ними не повинно бути перерви. Але якщо балів вистачає, то особисто я б не чекав, коли виповниться два роки і подавав з одним роком. Але ж у кожного своя ситуація, я це розумію.
-
Тупе питання. До відповіді дійшла сама - так. Дякую 😅😂
-
І ще питання: якщо я приїхала до Реджайни, Саскачевану, там була з тиждень, і потім приїхала до Вінніпегу, на питання чи я колись відвідувала інші провінції відповісти так?
-
Я писала просто, чи планую в майбутньому покращити свої skills :)
-
Так, потрібно буде підтвердити листом від роботодавця (reference letter) ваш досвід в Україні. Коли пишуть про безперервний досвід, то мають на увазі те, що не повинно бути перерви між роботою в Україні та роботою в Канаді. Нічого страшного немає, що ви заклеймите досвід за 2020-2021 рік, а потім буде перерва до початку роботи в Канаді.
-
Подібна ситуація і в нас була. На CUAET подавалися — наші вузи на той час були 8 років евакуйованими в Сєвєродонецьку. А як на номінацію подавалися, то вже вузи по різним містам розкидало :( Тож вирішила для себе і чоловіка вказувати адреси універів з їхніх офіційних сайтів, а також додавала в спеціальне поле адреси цих сайтів. Ніяких пояснень про адреси не писала. Номінацію отримала :)