Імміграція до Манітоби
-
Не має бути проблем якщо це справді помилка. Люди вже ПР протримали з такими помилками. Знову ж таки залежить, чи офіцер захоче копати і дивитися, що ви там в CUAET написали. Якщо ви написали "директор", а працюєте "двірником", то можуть завдати запитання.
-
Мабуть
-
Я у апплікації CUAET написав взагалі неофіційну роботу свою в Україні, яку підтвердити документально неможливо. При заявці на номінацію її писати не буду. Так що не паріться.
-
Теж таке чув
-
Вибачте, а яка різниця, біженці це що, ті хто бігають ??? 😄😄😄 В Канаді є три варіанти отримання PR 1. По роботі, досвід роботи; 2. По обєднанню родини, і 3. По біженству (гуманітарний захист). Інших варіантів не існує... Розраховувати на останній варіант, можна, якщо у вас немає інших варіантів законно залишатись на території Канади і вам нема куди вертатись. Причому заявнику на біженство/гуманітарний статус, ще треба довести, що саме йому особисто загрожує. Це повірте, купа часу, стресу і невизначенності... краще на "міфічний PR гуманітарний захист" не налаштовуйтесь
-
Статус біженця та програма гуманітарна - це зовсім різні речі. Там навіть вимоги різні. Просто до слова
-
Суть одна й та ж. Треба докази ризиків які є для вас особисто якщо ви покинете територію Канади і перебувати постійно під ризиком депортації... Перебуваючи легально в Канаді неможливо просити будь який захист.... Це вже останній ризикований шанс як немає інших варіантів тут лишитись...
-
можна і статус біженця просити, находячись у Канаді. На canada.ca прямо окрема сторінка для цього є. все можливо, якщо для того є умови і є випадки, коли "гуманітарний PR" погоджують українцям та люди вже с PR. На процес пішло ~6 місяців. як і для кожної програми, головне - відповідати всім вимогам та задовільнити умови програми.
-
"На рахунок статуса біженця для власника PR" - я цього не писала, перечитайте, будь ласка