Імміграція до Манітоби
-
так то виходить є більше 60, так зараз дивитимуся відео і може ще буду вас тероризувати питаннями🥹вибачте, якщо повторююсь за кимось, по чату шукала за пошуком багато питань, оце тільки уточнюю вже, дякую за розуміння 🙏
-
в тим і проблемка, що рік назад отримав візу....але виявив помилку зараз
-
Всім привіт, маю таке питання. Чи хтось через кризову форму змінював дати про працевлаштування? бо я наткнувся шо вказав на рік більше працював у фірмі, а виявилось що навпаки. І тепер не знаю, чи змінять мені це. Вказав що працював 4 роки, а по факту 3 =( дякую
-
вайме, дякую! так, мені мова сильно бал витягла, і я так розумію якщо я в Брендоні, то це ж ще плюс 5? хоч і без, то мінімум 62 вийде, гроші нашкребемо таки, а от таке ще, від людей чула, що там кейс треба мати, щось доказувати, зо тобі вже вертатися нікуди і тд, це так і є? Бо я сама з Дніпропетровської області, нас такими не вважають то, та і не хочу дуже саме такими програмами користуватися, краще на загальних основах таки. Там же є десь, де я можу вказати, що з минулої роботи пішла на таку саму за ноком, але тут просто на $10 за годину більше платять? і там не вказано було в відео ще, там все одно теж яка професія? бо я диспетчер швидкої тут
-
бо я так по відео ідею зловила, що просто пo swo чітко дивляться скільки в вас грошей і що тут не вийде вказати там $5000 і все, треба як вказано в правилах там на трьох $14к, так?
-
На трьох 14, так
-
зрозуміло, а за ті кейси, то нема такого виходить? і за пул, тоді виходить можна довгенько чекати, бо вдома не оформлено працювала і досвід тільки те, що тут маю:(
-
Доброго вечора громадо , чи хтось отримав підтвердження від MPNP про підтримку для отримання PR,якщо подавалися в кінці травня