Імміграція до Манітоби
-
Вже стільки таких ситуацій було… Веселіше, коли люди отримують відмову у оформленні паспорта…і приходиться їм їхати в Україну і відповідати на багато питань 😅
-
Ну так коли треба, то це ж відомо дуже заздалегідь, що паспорт має ось такий термін дії 😅 А отже, завчасно можна все продумати гарненько, взяти квитки заздалегідь, що не будуть коштувати захмарних коштів, та спокійно все розпланувати та зробити… Це не важко…коли то дійсно треба… А от коли відносно халатно відноситися до документів та чекати, коли почнете відчувати аромат горілого…тоді так…то все досить дорого в останню хвилину, погоджуюсь… Просто справді не розумію, коли люди самі для себе роблять перешкоди, аби потім жалітися чи з «геройством» їх долати…це не до конкретно чиєїсь ситуації…просто до слова
-
Я до аплікації додав документи виключно за чеклистом. Вже на етапі Portal 1-2. Досвід позитивний.
-
Чому нереальний? Свого часу до першого центру у Варшаві, який я відкривала, літали із США та Чилі, Аргентини та дуже багато із Канади…саме на вихідних, аби швидко подати документи на паспорти 😌 А зараз є ще ближче до океану центри ☺️…а це вільні години
-
Ви не дивились закріплені відео
-
Можна ли з ПР отримати закордонний паспорт Канаді?
-
Як за кордон виїхати?
-
Де це можна прочитати?
-
Може. Зможу я з ним в Європу полетіти?
-
гарного дня