Імміграція до Манітоби
-
So if there is a couple It Need to add 2 members ? I thought if couple How many member will accompany you to manitoba will be 1? Or 2?
-
Доброго ранку! Підкажіть, будь ласка , Мама моя подалась на MPNP по SWM 6 міс тому (Application submitted статус досі, Application fee ще не повернули, місяць тому писала, відповіли, що треба чекати). Я нещодавно отримала PR. Якщо ще аплікація мами не розглядалася (і ніхто не витрачав на неї час), чи можна/має сенс мені зараз подавати маму від себе на PR? І якщо є сенс, то як зупинити MPNP і повернути Application fee?
-
Продовжити паспорт можна якщо до закінчення 2-3 місяці. В іншому випадку тільки новий
-
But how wes said above this girl to add 4 people..
-
Thanks So it turn out that I submitted the EOI already in right way
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка як ви звʼязалися з оператором? Бо за цим номер автовідповідач просить ввести номер апліканта та номер файла і далі тільки компʼютер, на людину не переключає (
-
Вибачте, я правильно зрозуміла, що якщо батько дитини заповнить цю форму я можу піти з нею тут до нотаріуса набрати його по відео звʼязку і нотаріус варірить цей блан?
-
Вітаємо, Anzhelika Fulym! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Не з ціллю для ПР, але ми живемо у Вінклері, не далеко є Морден, Альтона,Карман