Імміграція до Манітоби
-
усім привіт.підкажіть кто мав досвід роботи у польщі та в канаді як відношення в канаді до працівників таке ж як у польщі як до второсортної людини чи нормальне? чи практикуеться в канаді як в польщі праця по 12 годин без оплати за надгодини чи можливо оформитись на пряму на працю а не на посередників?чи оформлюють людей на мінімалку офіційно без оплачуваемих відпусток лікарняних?чи таке не практикуеться в канаді? усім дякую за відповідь
-
Не зовсім, ви ж можете жити у безкоштовному готелі, там є якесь харчування. Вам потрібно питати у тих, хто пройшов вже цю процедуру.
-
Невідомо
-
Я зараз в Туреччині, зробив тест тут. Чув, що потрібно робити тест також по прильоту відразу, та ще потім
-
Всім привіт. Я прилітаю 10 вересня до Калгарі, потім одразу пересадка до Вінніпега. Прошу поділитись своїм досвідом прибуття до Канади: отримання документів, заповнення анкет. Я не вакцинований, буде ПЛР тест.
-
Так, варіанти для підтвердження є. У мене наприклад був референс (в ньому не було зп) від безпосереднього керівника НЕ на фірменному бланку, довідка з бугалтерії за певний період та довідка з відділу кадрів що вказувала на період роботи.
-
Як на рахунок обов'язків?