Імміграція до Манітоби
-
Вам потрібно додати дипломи і додатки до них разом з їхніми перекладами: 1) атестат про повну середню освіту 2) диплом молодшого спеціаліста 3) диплом бакалавра 4) диплом спеціаліста 5) диплом магістра.
-
Це точно? Бо пишуть, що депенданти не підходять під категорію bowp. Можливо вони можуть подовжити свій поточний статус якщо головний аплікант має bowp? Цікаво 🤔
-
Так, це про що я і писала вище:) тобто у разі закінчення статусу, головний аплікант має отримати bowp, а депенданти на основі bowp, отримають opw/ візитор. Тобто дві різні процедури виходить?
-
Наче можна за ось цим зробити можна. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/family-sponsorship/spouse-partner-children/spouse-common-law-partner-canada-open-work-permit.html
-
Так, як я розумію це, то треба завчасно подбати, щоб головний аплікант отримав bowp і після цього депенданти встигли податися до закінчення свого статусу 🤪
-
Так. Тому погано що не можна отримати їх одразу. Бо буде гап в часі коли то всьо оформлювати
-
Мені подобається хід ваших думок 👍
-
А ще краще отримати ПР до закінчення ВП))
-
Трохи поплакав
-
Ні, там не міняють адресу. Треба міняти або онлайн або їхати в Manitoba Health на 300 Carlington