Імміграція до Манітоби
-
Добрий день, які хвороби рахуються серйозними? Чи є список таких хвороб? Форма 5669 на фед.етап.
-
Який статус вказати в подорожах , якщо на початку повномасштабної війни я виїхала у Польщу там прожила півтора місяця і працювала офіційно місяць в кавʼярні ? Чи варто вказувати це ?
-
Добрий ранок, панство. Скажіть, будь ласка, дивлюсь прекрасне відео по подачі дитини на візітор і візу одночасно, чи можна не подавати на візу ? Не плануємо виїзджати поки і я так розумію потрібно буде відсилати паспорт на вклейку 🤔дякую
-
Питання, а якшо я там жила 4 місяці на збереження, не працювала, жила у cousin, чекала візу в Канаду, я написала visitor і пояснила шо через війну там знаходилась… чи це прям дуже помилка і треба переробляти бігом?
-
There are 3 possible reasons for medical inadmissibility: Danger to public health Danger to public safety Excessive demand on health or social services www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/inadmissibility/reasons/medical-inadmissibility.html#excessive-demand
-
Не можна camScan який залишає водяний знак внизу документу
-
Дуже вдячна🙌🏼прямо якийсь ступор при заповненні цих аплікацій, почуваєш себе не впевним неандертальцем . Гарного дня😊
-
Алкашка з пʼятниці до понеділка не рахується 😅
-
Писав на [email protected] і не отримав відповіді