Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Val
    wrote on last edited by
    Повний. В іноземні установи.
    1 Reply Last reply
    0
  • t364464090T Offline
    t364464090T Offline
    Anatoliy Melnik
    wrote on last edited by
    А підкажіть будь ласка, з дії треба короткий чи повний витяг?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    No Name
    wrote on last edited by
    Так мені з Європи до інших точок світу летіти з пересадками і добу, то у чому різниця ? До Іспанії з Канади прямий рейс , це так , для довідки. Ну і про збереження - та ні, я не хвора, щоб спускати всі гроші та жити в нуль. У мене все ок з цим.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    No Name
    wrote on last edited by
    Теж саме , повернулася з Іспанії, яка раніше подобалася, з думкою, як добре, що вже скоро буду вдома у Вінні. Зовсім інші люди, менталітет і навіть, нехай мене закидають капцями, але рівень життя. Все ж таки в Канаді він вищий і це відчувається.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2091838758T Offline
    t2091838758T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    I’ll second that! Та сама історія, насправді. Ще скажу, що все в порівнянні визначається. Можу сказати, що зараз для мене, напевно, нема ідеальноі краіни, де би я хотіла жити на всі 100%. Цього року в мене було досить насичене літо. По-перше, була в Украіні. Почувалася дуже некомфортно, всюди напруга, водії-ідіоти (пробачте, але так і є). І це я не привʼязую до війни аж ніяк. І навіть на тлі прекрасного Львова, гарних кафешок з гарним сервісом , і найшвидших медичних послуг- їхала назад з думкою, що добре, що їду вже. Далі була в Німеччині, та частина, яка межує з Італією, Австрією, Францією і Швейцарією. Краса неймовірна! Всюди зАмки, квіти, термальні води . Але зовсім не привітні люди, дуже дивні правила , купа арабів і москалів, таке враження, що відсотків 70 від всього населення. Так, я не толерантна до того, вважаю, що Європа робить і вже зробила собі велику біду тим. В більших містах теж купа бомжів, переважно циганської зовнішності. Абсолютно не моя країна. В Канаді мені теж багато чого не подобається. Застарілі підходи й деякі технологіі, дуже повільні зміни у всьому, часом неадекватні умови для того ж працевлаштування. Весь той нетворкінг - ну теж таке собі. Купа абсолютно не амбіційних людей, які все життя розкладають консерви на полицях в магазині, і паралельно з тим нереальна конкуренція на щось за 20 тис ЗП в місяць 😂. Одним словом, всюди своі проблеми. Але тут якось дихається легше чи що, простір, я його відчуваю на всіх рівнях сприйняття. З Нью-Йорку верталась у Вінніпег теж з відчуттям - нарешті я вдома. І я ще вірю в те, що одним людям добре в одних географічних локаціях, а іншим в інших. І обʼєктивні причини й чинники тут ні до чого, це про внутрішнє відчуття.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2091838758T Offline
    t2091838758T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Мені здається, що зараз вже ні. Це в сенсі рівня життя. Я бачу дуже різні історіі навколо. Канада у великій економічній дупі, простіть за слово. Але складно зараз всюди. Тому то питання пріоритетів - що важливіше кожній людині, умовні кафе в центрі міста чи більший розмах і можливості спробувати різні варіанти, не застрягаючи в одному місці.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    No Name
    wrote on last edited by
    Кожному своє.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha Nabatova
    wrote on last edited by
    Чи треба зараз його додати?
    1 Reply Last reply
    0
  • t463754219T Offline
    t463754219T Offline
    Еленка🦜🐝🍏 ツ ツ Колючая🌵🦋🌴
    wrote on last edited by
    Добрий день. Може хто памʼятає/знає звідки підтягується дати поточного проживання? Федеральний етап, форма 5569-головний аплікант. Бо почала заповняти форми 3 дні тому, а типерь 11-й місяць. У неголовного апліканта дату змінила, а от у головного вона незмінна.. Чи то не так важливо? Бо вони там побачать у якому місяці почала заповняти?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Не зрозуміло..ви не можете змінити дату?
    1 Reply Last reply
    0
  • t759722902T Offline
    t759722902T Offline
    Viktoriia Voievodska
    wrote on last edited by
    В мене так само було Воно ставить фіксовану дату, коли почав заповнювати В мене так було 07 місяць, а відправила в 10
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Ну то значить так і відправляти.
    1 Reply Last reply
    0
  • t463754219T Offline
    t463754219T Offline
    Еленка🦜🐝🍏 ツ ツ Колючая🌵🦋🌴
    wrote on last edited by
    Ви так і відправили? Нічого не пояснювали?
    1 Reply Last reply
    0
  • t463754219T Offline
    t463754219T Offline
    Еленка🦜🐝🍏 ツ ツ Колючая🌵🦋🌴
    wrote on last edited by
    Так, фіксує і все тут((
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan Niko
    wrote on last edited by
    Добридень, підкажіть будь ласка, я хочу оновити ворк перміт, чи можна це зробити, перебуваючи на федеральному етапі і скільки він коштує?
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Julia Baumann! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Можна. Чому ж ні? $255 потрібно заплатити вроді.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поня
    wrote on last edited by
    Нова Зеландiя, Iсландiя, Стоунхендж, руiни мiст Майя та Ацтекiв, Норвегiя, Сполученi Штати - Нью-Йорк - також не розумiю, чого люди завжди вспоминають Iспанiю та Iталiю.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Якраз після AOR без проблем на bridging permit подаються
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan Niko
    wrote on last edited by
    Чув таку інформацію, що після АОР не можна буде податись, тому вирішив уточнити
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags