Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t313092884T Offline
    t313092884T Offline
    Banof
    wrote on last edited by
    @manfromthenorthwest хоче кікнути @coffee_surfe з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • t508561322T Offline
    t508561322T Offline
    Pavel
    wrote on last edited by
    @banofbot
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Catherine
    wrote on last edited by
    I recommend the most amazing and paying platform to y'all. You can do well by clicking the link👇t.me/+w5uFFDDILu5kMTQy
    1 Reply Last reply
    0
  • t5076018559T Offline
    t5076018559T Offline
    Maria Tsykhotska 🫠
    wrote on last edited by
    @western9 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Звільняюсь з роботи оскільки найшла нову . Я зараз на федеральному рівні . Чи потрібно мені в нього просити , щоб він зробив ROE ? Типу що наче він мене звільняє? Чи окей якщо просто новий job offer ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t463754219T Offline
    t463754219T Offline
    Еленка🦜🐝🍏 ツ ツ Колючая🌵🦋🌴
    wrote on last edited by
    Дякую! Спробую😎
    1 Reply Last reply
    0
  • t354258363T Offline
    t354258363T Offline
    🇺🇦Iryna 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Хочу поділитися своїм досвідом, можливо, комусь буде корисно. Після отримання AOR ми створили кабінет, але протягом трьох днів поспіль не могли додати аплікацію — система її не знаходила. Таким чином, ми втратили 3 дні ,питали з чату людей ,так і нічого не вийшло. Проблема була в наступному: в аплікації були я, чоловік, син (гр. Канади) та дитина від першого шлюбу, яка не іммігрує. Я написала на вебформу про проблему, що не можемо залікувати аплікацію, і виявилося, що потрібно було ввести 3 «family members », а не 4, як було вказано в аплікації з АОР . Тобто потрібно було вводити лише мене, чоловіка та дитину, яка не іммігрує.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Новий джоб офер, повідомити через MPNP and IRCC
    1 Reply Last reply
    0
  • t794967589T Offline
    t794967589T Offline
    Yaroslav N.
    wrote on last edited by
    Друзі, підскажіть, впевнений в когось був схожий досвід, працюю в компанії 6 місяців але скоро вона йде на зимові канікули (на 3 місяці) і всіх працівників відправляє на ЕІ але через 3 місяці знову зараховує. Як вплине на подачу документів по SWM така довга перерва в роботі, якщо я вийду умовно з березня і почну далі працювати на цього ж роботодавця? Чи варто шукати іншу роботу? В когось був схожий досвід підскажіть будь ласка 🙏 Dmytro @western9
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Все, що можу сказати, що люди в схожих обставинах подавалися і потім отримали PFL. Дехто пояснив, а дехто відкликав аплікацію. SWM чітко каже працювати без перерви.
    1 Reply Last reply
    0
  • t794967589T Offline
    t794967589T Offline
    Yaroslav N.
    wrote on last edited by
    Дякую вам за відповідь. Тобто це створює певні ризики при подачі документів і може стати фатальною помилкою, ліпше шукати постійну довгострокову роботу і працювати знову 6 міс…
    1 Reply Last reply
    0
  • t759722902T Offline
    t759722902T Offline
    Viktoriia Voievodska
    wrote on last edited by
    Ну ви не зможете відповісти на питання, чи маєте ви постійний контракт -YES А це є важливий момент при заповнені заявці Тому що це і є вирішення вашого направлення Swm
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    U 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Добрий вечір Форма ІММ5562 (про trips за останні 10 років) Підкажіть, будь-ласка,якщо людина була тимчасовим резидентом іншої країни(але зараз вже вже ним не являється),та ненадовго літала додому в Україну, то чи треба це вказувати як подорож з країни резидентства?Чи треба лише вказувати подорожі, які були не в Україну та не в країну тимчасового резидентства? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Diana! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Diana
    wrote on last edited by
    Чи може хтось будь ласка поділитися посиланням на групу Бьюті майстри Вінніпегу
    1 Reply Last reply
    0
  • t794967589T Offline
    t794967589T Offline
    Yaroslav N.
    wrote on last edited by
    Якщо я відповідаю - NO, тоді я йду за напрямком SWO (6 міс. +мова+ гроші на рахунку)???
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Пустовіт Наталя
    wrote on last edited by
    SWO була доступна українцям до кінця квітня. Тепер по тому стріму беруть людей, що знаходяться за кордоном. Фактично доступно лише SWM
    1 Reply Last reply
    0
  • t759722902T Offline
    t759722902T Offline
    Viktoriia Voievodska
    wrote on last edited by
    Це вам нічого не дасть Вас не оберуть Ви будете чекати LAA, але цього не станеться Вам потрібна постійна робота. І після 6 місяців подаватись на eoi
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка якщо людина подавалася на SWM а їй дали провінційну номінацію по SWO, то тепер їй можна звільнятися з роботи та працювати де хоче та не обов'язково на фул таймі?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6881591169T Offline
    t6881591169T Offline
    AVL
    wrote on last edited by
    Нічого не натякає на пониження балів, не давайте людям фальшивих надій
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Так, тільки нова робота. Але Ви не багато втрачаєте, бо вибірок зараз майже нема і бал неймовірно високий, а от за 6 міс, коли Ви вже відпрацюєте на іншій роботі, можливо трошки внормуються.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags