Імміграція до Манітоби
-
Шановні. Чи хтось в очікуванні AOR на федеральному рівні отримував запрошення до біометрії, і при переході до посилання, спроби забукати апойнтмейнт на біометрію і введення номера справи отримував помилку: неможливо виконати запит через кількість запитів?
-
Статус in process з початку вересня А з 17 липня information requested + assessment pending
-
Так. Офіцер просив пояснити, чому я вказала, що працюю і надала при цьому ROE. Але я в EOI, вказувала, що не працюю. Надала пояснення, що подавалася і вибралась по спецвибірці, відповідаю всім умовам, прикріпила EOI. Дозапитів після цього не було.
-
Скажіть будь ласка, Вам повернули заявку тільки через те, що дитині 18 виповнилось? Моєму теж 18 виповнилось, очікуємо AOR. Не думала, що це може бути підставою для повернення. Хтось вище писав (може кілька місяців тому), що просто дозапити були в такому ж випадку. Це ж з розуму можна зійти поки дочекаєшся🤯
-
Привіт усім! Отримала провінційну номінацію! Тепер у мене є 6 місяців, щоб податися на федеральний етап. Маю кілька запитань: чи можна поїхати в Україну на пару тижнів і після цього розпочати федеральний етап? І чи потрібно буде здавати медкомісію знову, коли я повернуся до Канади? Буду дуже вдячна за відповіді, а також за посилання на офіційні джерела, якщо у когось є. Дякую!
-
🌸Запрошую на БЕЗКОШТОВНИЙ урок стрейчингу! 🗓 Коли: ця субота, 7:30-8:30 вечора Це ваш єдиний шанс відвідати урок БЕЗКОШТОВНО в цьому місяці! Долучайтеся до нас, щоб розслабитися, покращити гнучкість і отримати задоволення. Чекаю вас! Реєстрація у приватних повідомленнях🤍🧘♀️
-
Я, власне, відправила imm008 одразу після 18річчя, а schedule background заповнювала на обох ще при заповненні заявки. Ми виїхали з України коли сину було 15. Після того в Україну не їздили. Пане Wes, чи рекомендуєте відправляти й довідку про несудимість для сина?
-
@banofbot
-
скиньте це в групу Українська Манітоба, це іміграційний чат