Імміграція до Манітоби
-
Шановна спільнота. Мені дуже потрібна порада з точки зору майбутньої іміграції. Ми недавно приїхали, потроху адаптувались. У мене наступне питання, мені пропонують роботу помічником вихователя, але контракт дають лише на 6 місяців потім має бути перерва потім сказали що з Початком нового навчального року його мають пере поновити. Чи взагалі підходить така професія для іміграції, адже я відпрацюю півроку заповню ЕОІ і по факту не буду мати ніякої роботи. Як краще вчинити? Чи шукати іншу ?
-
Доброго ранку ! Підскажіть будь ласка ,діти які мають громадянство Канади та їх треба вписати в анкету на федеральному етапі ..Чи потрібно їх фото прикріпляти також ???? Дякую !!
-
Работа В Украине и Европе t.me/Anya112A
-
@banofbot
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, при поданні документів на PR (федеральний етап) потрібно додавати закордонний паспорт (travel document) всі сторінки чи лише розворот із фото та даними, або розворот із фото та даними + сторінки з штампами? І якщо є штампи російською та білоруською мовами, чи потрібно робити переклад? А якщо у головного заявника подвійне громадянство, чи потрібно додавати всі закордонні та внутрішні паспорти чи тільки українські? Завчасно дякую!
-
Работа В Украине и Европе t.me/Anya112A
-
Якщо у вас подвійне громадянство, то ви вказуєте це в апілкації. Обов'язково. Обов'язково додати документи про те громадянство також. Звісно, якщо не хочете потім відповідати на запити. Доречі, минулого учасник чату отримав відмову у ПР, він мав громадянство України і Туреччини.
-
П. Wes, таке питання , але якщо була в іншій країні 3 міс., але на виїзд з України є штампи , а от на в'їзд назад немає , не розумію чому так , як тоді довести , що тільки була 3 міс .за кордоном . Чи можуть якось по іншому перевірити , що візит був дійсно 3 міс ?
-
Бажаю доброго дня! @western9, Dmytro , Прошу Вашої допомоги, щоб розібратися в ситуації. Минулої п’ятниці я отримав номінацію від провінції за програмою SWO, щастя! Проте в понеділок власник компанії зібрав усіх працівників і заявив, що, хоч і збереже нам робочі місця, але відправляє всіх на тимчасове lay-off із пропозицією зареєструватися на EI (Employment Insurance) на невизначений термін. Маю стурбованість, адже в номінації зазначено, що провінція може відкликати її в будь-який момент.
-
Дякую!
-
Дуже дякую!
-
Буду вдячний за роз’яснення щодо таких питань: 1. Чи вплине реєстрація на EI для збереження працевлаштування в поточній компанії на мої шанси отримати PR та WP? 2.Чи можливо змінити роботу на іншу в іншій категорії TEER? 3.Чи обов’язково нова робота має бути full-time? Щиро дякую за Вашу допомогу та увагу до мого питання!
-
Що саме було підставою для відмови в його випадку?