Імміграція до Манітоби
-
Коли прилітаєте, дають брошуру, де є всі посилання, сайти і т.д. для новоприбулих. Докладніше вже немає куди. А ще хаб у готелі все розжовує та допомагає. Всі документи в одному місці робляться за день, окрім банку та на медогляд самому поїхати треба (але ж і на нього тебе заздалегідь запишіть в хабі). З такою підтримкою навіть дитині в 12 років можна самій їхати - не пропаде. Велике дякую волонтерам та всім, хто причетний до цієї допомоги 👍☺️
-
Тут і великих сістах автобуси рідеість😅
-
Я так начиталась чужих думок саме у цьому чаті, і була повністю переконана, що медогляд окрім Канади ніде не можна робити 😂 Було б прикольно, якби хтось покрокову методичку з усією переввреною інфою зробив, з посиланнями на офіційні джерела, але це так, мрії 🤔
-
І Ви і Я розуміємо що то реальна проблема, що люди ігнорують вже існуючу інформацію, і замість того щоб користуватись пошуком, вони задають одні й ті самі питання. Я дивуюсь витримці учасників чату, що досі дають відповіді на такі питання ледь не щодня. Особисто я то вже просто ігнорую. З приводу читання чиїхось думок... так то може принести користь, а може і нашкодити. Адже у кожного унікальні історії. Припустімо Ви почитали чиїсь думки і проаналізувавши зробили правильні висновки під свою ситуацію. А хтось того не зробить і йому то нашкодить. Через це й вітається використання офіційних джерел і не міряти чужу сорочку на себе.
-
Заздалегідь дякую за допомогу. Але найчастіше люди задають одні й ті самі питання, не користуються пошуком. То якщо кожного дня читаєш усі тисячу нових повідомлень про одне й те саме, то стає зовсім сумно. Хоча тема імміграції, то є основна, яка мене цікавить. Іноді корисно почитати й думки з приводу...
-
Не люди, а ви переважно. Читати неможливо . Мозок кипить
-
Ну дивіться, я деколи коли заходжу в чат, з думкою почитати і можливо допомогти комусь відповіддю. Як думаєте що я роблю коли бачу 100500 повідомлень? Правильно, пропускаю все, бо не збираюсь марнувати свій час. Хоча поскроливши я бачу що там 300 повідомлень виправлень, хоча в телеграмі є можливість редагувати повідомлень.. + повно офтопік дискусій. Думаю таких багато. В тому і було послання Ярослава, менше флуду, більше по ділу