Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора всім. Що порекомендуєте? 14 березня подався на В.П. Місяць тому їм телефонував, сказали що заявка зависла та відправлять повідомлення офіцерам, та ті приймуть фінальне рішення, Але по ходу їх повідомлення яке вони відправили також зависло. Так що порекомендуєте, можливо скасувати стару заявку та податись знову? Бо вже скоро піде 9-й місяць очікування, та залишилося дійсного ВП, 9 міс.
-
Підкажіть будьласка,отримав номінацію і подався на фед.єтап(2 місяці назад) але номер справи ще не отримав,і мене скоротили на підприємстві і зараз подався на EI Питання. 1.я маю повідомити мпнп і федералів хоча в мене нема номеру справи що мене скоротили? 2.скільки в мене є часу на пошук нової роботи? Дякую
-
А через яку форму треба повідомляти мпнп і ircc?
-
Swm
-
За якою програмою у вас номінація? Сво чи свм?
-
Я перепрошую,але форму не знайшла.по Вашій ссилці там типу 2 питання( 1.залишаю Канаду меньш за 3 тижні і 2. Я вже подав заявку на PR)і відправити нічого не можна і пояснити причину.інформації більше як отримати PRTD
-
Пробуйте ще дзвонити. Зробіть також запит через веб-форму. Ваш ворк перміт ще дійсний. В знайомого така сама ситуація, чекає.
-
Потрібен паспорт.
-
Не потрібно, якщо це відпустка на тиждень чи два.
-
Програма SWO вже не працює для українців. Дивіться бали SWM.
-
Ми і багато знайомих робили в Staples на Pembina hwy.