Імміграція до Манітоби
-
Є сенс жити там, де вистачає коштів на життя. В малих містах якщо є роьота, то навіть можна відкласти😁
-
Навіщо таке писати: «немає сенсу там оселятися?». Тисячі людей живуть в менших містах, працюють, діти ходять в школи, відпочивають, люди радіють життю там теж! Є сенс жити в будь-якому місті! Ви для себе повинні самі вирішувати де вам жити.
-
А поговорити?
-
Якщо ваш час дорожче гонорарів то звичайно варто
-
Ті особи просто за великі гроші будуть читати за вас причому без якихось гарантій
-
Fraser has until September 8 to put forth a plan on the six points raised in the motion: giving more weight to in-Canada work experience under economic immigration programs and expanding eligible occupational categories; examining evidence from other federal immigration programs; incorporating data on labour market and skills shortages to base immigrant selection on persistent labour gaps; encouraging immigrant retention in smaller communities and Francophone immigration outside Quebec; identifying mechanisms to reach quicker to changes in labour market needs and regional economic priorities; and specifically consider occupations and essential services such as health services, caregivers, agriculture, manufacturing, service, trades, and transportation. ( Суть статті)
-
😃 хочу працювати з перевіреними особами, а не з гугла.
-
І ще одне, раджу не звужувати пошуки до 1 провінційної програми. У тій же манітобі під 10 ок програм. І навіть провінцією. Є часті випадки, коли люди, в процесі іміграції , переподаються на інші програми. Раніше, за канадою це було важце зробити. Нам, з open wp, буде набагато легше. Хочеться , щоб кожен знайшов своє місце в Канаді. Успіху всім.
-
дайте контакти цих ліцензованих осіб, дякую
-
Ще раз. Я не претендую на істину останньої інстанції, не являюсь посадовую особою чи ліцензованим консультантом, рівносильно, як і інші учасники чату, тому приймати мої роздуми, як керівництво до дії, як і інших неліцензованих осіб, будо би дуже легковажно, особливо в такій важливій справі. Але прислухатися , до порад, звичайно можна. Я теж дуже багато читаю роздумів і порад досвідчених людей як в цьому чаті , та і за його межами. З деякими згідний, з деякими -ні. Але такий обмін інформацією вважаю дуже плідним, саме тому й ділюсь своїм досвідом. А кому треба конкретних відповідей зі 100 гарантією достовірності інформації, то треба листати офіційні документи, йти до оф посадовиз осіб чи ліцензованих осіб, що несуть відповідальнісь за свої поради своїми ліцензіями і посадами.
-
Навіть якщо і приймуть якісь програми, то вони матимуть зміни для всіх народів, не тільки для українців. Для Манітоби 6000 ліміт ніхто не відміняв і переглядати не думають поки. Пройде не менше ще 3-4 місяці, поки українці почнуть сабмітити ЕОІ, але на мою думку, це не буде масово.
-
www.cicnews.com/2022/06/immigration-minister-discusses-new-pr-pathway-for-temporary-residents-0626923.html#gs.5wyqk0
-
www.brandon.ca/ en.wikipedia.org/wiki/Brandon,_Manitoba goo.gl/maps/vfczzmNA1MNM4kUB8
-
Я для себе вирішив поки не забивати тим голову, а вирішити питання з провінцією для життя, житлом і роботою. Є неофіційні розмови, що українцям продовжать ще на 3 роки вп. Я на стріму адвокатської контори з торонто це чув. Здається, логічним. Виганяти після 3 років, як на мене, не будуть, якщо є робота і немає проступків. З того, що бачу, тут так не роблять. На крайній випадок, можна job offer договоритися. Ще були обіцянки government, що зроблять нову програму для всієї Канади. Думаю, для людей, що тут працювали рік -2 по різних програмах, плюс мова. В любому випадку, cuaet туди зможуть потрапити, бо щось для нас треба робити. А я так прикидую, що біля 1 млн людей лишиться, бо ще добра половина вернеться назад. ( але то для Канади поповнить тільки недобір за ковідні часи, та й то не на 100 процентів- це для тих, що дуже турбується, що місця всім не вистачить).Ну і хто тут працював, то під ту програму потраплять теж. Бо смисл із-за кордону брати, а вони потім залишаться чи не залишаться. А тут люди вже влаштувались в систему, з роботами, житлом, розумінням реалій, платники податків, резиденти. Але це моя думка. Нікому не навязую і сперечатися не буду. Бо пр то діло не швидке. Як було , то 3 роки. Може зараз буде швидше, але то не факт. То 3-5 роки прожити в провінції, де не підходить клімат, робота, яка не подобається і немає перспективи росту, а вибрано все лише для отримання пр смислу мало, як на мене. Так що бажаю всім, знайти своє місце в Канаді, яке буде вам приносите радість та задоволення. Всім хорошого дня!