Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    t5144226794
    wrote on last edited by
    Є сенс жити там, де вистачає коштів на життя. В малих містах якщо є роьота, то навіть можна відкласти😁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vika Aminova
    wrote on last edited by
    Навіщо таке писати: «немає сенсу там оселятися?». Тисячі людей живуть в менших містах, працюють, діти ходять в школи, відпочивають, люди радіють життю там теж! Є сенс жити в будь-якому місті! Ви для себе повинні самі вирішувати де вам жити.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantin
    wrote on last edited by
    А поговорити?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    misanthrop
    wrote on last edited by
    Якщо ваш час дорожче гонорарів то звичайно варто
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    misanthrop
    wrote on last edited by
    Ті особи просто за великі гроші будуть читати за вас причому без якихось гарантій
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    misanthrop
    wrote on last edited by
    Fraser has until September 8 to put forth a plan on the six points raised in the motion: giving more weight to in-Canada work experience under economic immigration programs and expanding eligible occupational categories; examining evidence from other federal immigration programs; incorporating data on labour market and skills shortages to base immigrant selection on persistent labour gaps; encouraging immigrant retention in smaller communities and Francophone immigration outside Quebec; identifying mechanisms to reach quicker to changes in labour market needs and regional economic priorities; and specifically consider occupations and essential services such as health services, caregivers, agriculture, manufacturing, service, trades, and transportation. ( Суть статті)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    Спочатку відпрацювати хочу 6-12 міс , а потім ... а і ще зиму пережити🥶
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantin
    wrote on last edited by
    😃 хочу працювати з перевіреними особами, а не з гугла.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    Гугл Вам в поміч. Може хтось з людей має, я сам такий.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    І ще одне, раджу не звужувати пошуки до 1 провінційної програми. У тій же манітобі під 10 ок програм. І навіть провінцією. Є часті випадки, коли люди, в процесі іміграції , переподаються на інші програми. Раніше, за канадою це було важце зробити. Нам, з open wp, буде набагато легше. Хочеться , щоб кожен знайшов своє місце в Канаді. Успіху всім.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantin
    wrote on last edited by
    дайте контакти цих ліцензованих осіб, дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    Ще раз. Я не претендую на істину останньої інстанції, не являюсь посадовую особою чи ліцензованим консультантом, рівносильно, як і інші учасники чату, тому приймати мої роздуми, як керівництво до дії, як і інших неліцензованих осіб, будо би дуже легковажно, особливо в такій важливій справі. Але прислухатися , до порад, звичайно можна. Я теж дуже багато читаю роздумів і порад досвідчених людей як в цьому чаті , та і за його межами. З деякими згідний, з деякими -ні. Але такий обмін інформацією вважаю дуже плідним, саме тому й ділюсь своїм досвідом. А кому треба конкретних відповідей зі 100 гарантією достовірності інформації, то треба листати офіційні документи, йти до оф посадовиз осіб чи ліцензованих осіб, що несуть відповідальнісь за свої поради своїми ліцензіями і посадами.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Навіть якщо і приймуть якісь програми, то вони матимуть зміни для всіх народів, не тільки для українців. Для Манітоби 6000 ліміт ніхто не відміняв і переглядати не думають поки. Пройде не менше ще 3-4 місяці, поки українці почнуть сабмітити ЕОІ, але на мою думку, це не буде масово.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    ukrnews.ca/kanada-rozrobliaie-novu-immihratsiynu-prohramu-dlia-tymchasovykh-rezydentiv/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    Я написав, в крайньому випадку job offer
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    misanthrop
    wrote on last edited by
    www.cicnews.com/2022/06/immigration-minister-discusses-new-pr-pathway-for-temporary-residents-0626923.html#gs.5wyqk0
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Ну іміграційні консультанти і не такі казки розкажуть. Жодного сигналу про те, що будуть продовжувати перміт просто так, нема. Тому не вводьте людей в оману.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1408456757T Offline
    t1408456757T Offline
    Yaroslav Samus
    wrote on last edited by
    www.brandon.ca/ en.wikipedia.org/wiki/Brandon,_Manitoba goo.gl/maps/vfczzmNA1MNM4kUB8
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    Я для себе вирішив поки не забивати тим голову, а вирішити питання з провінцією для життя, житлом і роботою. Є неофіційні розмови, що українцям продовжать ще на 3 роки вп. Я на стріму адвокатської контори з торонто це чув. Здається, логічним. Виганяти після 3 років, як на мене, не будуть, якщо є робота і немає проступків. З того, що бачу, тут так не роблять. На крайній випадок, можна job offer договоритися. Ще були обіцянки government, що зроблять нову програму для всієї Канади. Думаю, для людей, що тут працювали рік -2 по різних програмах, плюс мова. В любому випадку, cuaet туди зможуть потрапити, бо щось для нас треба робити. А я так прикидую, що біля 1 млн людей лишиться, бо ще добра половина вернеться назад. ( але то для Канади поповнить тільки недобір за ковідні часи, та й то не на 100 процентів- це для тих, що дуже турбується, що місця всім не вистачить).Ну і хто тут працював, то під ту програму потраплять теж. Бо смисл із-за кордону брати, а вони потім залишаться чи не залишаться. А тут люди вже влаштувались в систему, з роботами, житлом, розумінням реалій, платники податків, резиденти. Але це моя думка. Нікому не навязую і сперечатися не буду. Бо пр то діло не швидке. Як було , то 3 роки. Може зараз буде швидше, але то не факт. То 3-5 роки прожити в провінції, де не підходить клімат, робота, яка не подобається і немає перспективи росту, а вибрано все лише для отримання пр смислу мало, як на мене. Так що бажаю всім, знайти своє місце в Канаді, яке буде вам приносите радість та задоволення. Всім хорошого дня!
    1 Reply Last reply
    0
  • t562756941T Offline
    t562756941T Offline
    Sergio
    wrote on last edited by
    Добрий день, прилітаю з сестрою в жовтні до Канади. Можете підказати назви великих міст крім Вінніпегу. Чи нема сенсу там оселятись?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags