Імміграція до Манітоби
-
Краще вже починайте робити нову. Якщо не запросять ок. Але якщо запросять не встигнете
-
Ворк перміти всі
-
У випадку, якщо на федеральному етапі запитують свіжу довідку про не судимість ( з Китаю) , який час зазвичай дається на те, щоб надати її IRCC і що робити, якщо не встигаєш, чи дають вони додатковий час? Подав довідку, якій 14 місяців, яку отримав, коли був не в Китаї і більше в Китай не їздив. Дякую.
-
Я таких подробиць не знаю Подивіться по пошуку Декому дають дозапити з дуже короткими термінами Я б на вашому місці робила все наперед.
-
Я писала work permit 1, 2
-
Добрий день, Поділіться будь-ласка, як ви зробили в результаті?
-
Скажіть будь ласка, як знайомій яка в Україні, CUAET немає, переїхати в Канаду? Чи можна приїхати по візітор візі та звідси податись на робочий дозвіл? Чи вже це неможливо? Дякую
-
Я вибачаюсь хтось щось знає про ці нововведення???
-
Щоби роботодавець зробив цей закритий work permit, тобто вона зможу працювати тільки на одного роботодавця, цьому роботодавцю треба буде довго доказувати , що ніхто більше з канадців на цій посаді не може працювати, тільки вона і він чекав тільки на неї🙃
-
Програма CUAET закрита давно, щоб зробити зараз візу в Канаду навіть туристичну, це займає дуже багато часу і грошей зараз, якщо вона приїде по туристичній, щоб отримати work permit, їй треба буде знайти роботодавця , який їй цей work permit зробить, що зараз практично буде неможливо, зважаючи на напрям імміграційної політики зараз.