Імміграція до Манітоби
-
Переклав всі ці документи до подачі на ПР
-
Я з вами згідна😄 але з іншої строни, якщо наприклад запросят переклад вн.паспорта, або військового квитка, і ше й не дай Бог, скажуть термін 7 днів. Як діяти тоді, а в тебе ні перекладу, нічого🫢 Були такі випадки тут, чи ні?? Я не переконую, мені от дійсно цікаво. Але, якщо глянути по чек листу, там 4,5 документів must have, все інше optional 🤷♀ Що думаєте?))
-
Ви впевнені чи так думаєте? Бо я чула що вдруге не подовжують
-
Так
-
Паспорти вже подовжені
-
Так каже законодавство
-
«Строк дії паспорта для виїзду за кордон продовжується на п’ять років з дати подання заяви про продовження строку. У разі подання заяви про продовження строку до дати закінчення строку дії паспорта для виїзду за кордон строк його дії продовжується на п’ять років з дати, що настає за датою закінчення строку його дії.»
-
А я трошки не поняв, це на момент отримання екопр треба щоб було не менше 6 місяців у паспорта?
-
Вітаю спільното. На провінційному рівні просять додати: 1. Copy of your 2023 Notice of Assessment; 2. Copy of your 2023 T4 and Record of Employment issued by… Не зрозуміло за першу позицію і в другій Record of Employment. Де це можна взяти? Дякую за відповідь