Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня Підкажіть а паспорт на федеральному етапі треба повність всі сторінки ? Бо тут не написано що треба всі сторінки де штампи про подорожі
-
Ну але ж перед тим як змінити роботу треба дозволу офіцера, в моєму випадку хочу сама звільнитись просто не знаю котру дату тут вказати
-
Скажіть, будь ласка, хто здавав біометрію в Києві, яка там адреса? Мені Гугл видає дві: Іллінська 8 Гуллівер центр 8
-
🔫 @Aidos_Goi кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: Viktoriia Voievodska, @tetiana_behma, @hedwig29, Olena, @El6kin, @vdunichka, Maksym, @kotik_miya1, @rinkaa_r, @loony_moony Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Дякую!
-
сорі, ще разочок уточнити хочу тут питання про родича громадянина Канади (якого маю) і який 18 або старше років (такого не маю)? Тобто відповідь "ні"?
-
@western9
-
Дуже вам дякую за відповідь. Може знаєте ще чи мають право діти продовжувати ходити до школи, лікаря і які взагалі є обмеження? Вони ж тут зараз нелегально виходить, а розгляд звернення точно займе якийсь час.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка,чекаю на результат номінації від провінції( статус in process), діти змінили школу і я додала лист з нової школи через акаунт в полі add documents. Чи цього достатньо,чи потрібно ще кудись подавати цю інформацію?
-
Доброго дня.Влетів в Канаду по foil less visa. Зараз треба злітати в Європу. Підкажіть де можно подивитися інформацію - як отримати собі візу канадську , щоб я міг влетіти назад. Дякую
-
Ну так, не 18+ це точно)) Просто оці такі питання, які так сформульовані…кхммммм… Того ж і перепитую, чи тут просто питають про громадянина Канади, чи про ПР віком від 18…чи громадянин/ПР віком від 18 🙈 Так, я іноді можу накрутити чогось зайвого🤣