Імміграція до Манітоби
-
А чого Ви це взяли? .. кожен подорожуючий.. 10 000 CAD … можете включити до декларації до 4х осіб.. Все ж написали вже для вас.
-
Підписуюсь під кожним словом. IELTS - це ще про логіку, а не тільки про мову. Приклад з reading для мене теж був актуальним, поки зрозумієш всі тонкощі - високого балу не буде. Ну, і важливо розуміти, що чим вище потрібен бал, тим важче його тягнути...
-
Повірте, жоден тест з внелу Вам не покажу реальний рівень. Нехай Вас протестує гарний викладач (не групові курси!). Тоді Ви знатимете рівень. Але й те навіщо Вам? Є ціль набрати певний бал - готуйтеся на нього і все. Неважливо, який у Вас там рівень.
-
То фігня повна
-
Якщо мова йде про тести з інтернету типу "який у мене словниковий запас", то це далеко не показник реального рівня. З моїм упевненим B2 в переході на С1 я склала IELTS General на 6,5 (середній бал). Але я готувалася 8 місяців до першої спроби і на такий бал склала з 3го разу. Я вчилася шо дурна. Англійська була всюди. Особисто у мене проблема була з reading, бо там не так про знання мови, як про розуміння специфіки тесту 🤷♀️. Якби ця частина була 6,5, то середній був би 7. Тут все дуже індивідуально. На високий бал (6 і вище) потрібно гарно попрацювати.
-
Пробний тест це як ? Треба повний тест здавати що знати рівень мови. У IELTS велика специфіка є до нього треба готуватися тому ніхто не скаже хто на скільки зможе здати тест
-
В мене таке питання: от отримала людина номінацію і подає вже на пр. Одна із умов- вказати свою історію за останні 10 років. Тут треба теж буде референси від кожного роботодавця чи просто описувати де працювала людина і все?
-
А якшо людині 49, вона може ємігрувати по MPNP?