Імміграція до Манітоби
-
Як правильно вказати worker чи person protected і я думаю Канада всю інформацію бачить і вони напевне всіх українців які тоді виїхали рахують person protected а не worker
-
Може то погано ,може вони не хочуть приймати людей які були біженцями в іншій країні наприклад...person protected чи це ок?чат переклав якось так цю інформацію не знаю чи це помилка.
-
Пише так значить protected person а не worker
-
Дякую!
-
Дякую, а в Польщі що це було цей песель укр? Хтось знає може точно?
-
Скільки ви там були? Працювали?
-
Із власного досвіду: якщо запит був на емейл, попросіть роботодавця продублювати лист... У нас офіцер лист цей пропустив і ми чекали потім 4 місяці!!!
-
2 роки працювала неповний рік
-
Але ми там якісь гроші трохи отримали невеличкі але отримали і ставили печатки пальців писало організація UNHCR
-
Тоді worker і не вигадуйте нічого про захист
-
А пункт зверху в трекері, де написано Updated: Nov 11, 2024 - це означає апдейт з боку офіцера чи апдейт системний?
-
Добрий вечір!Прийшов портал (не вказано який саме) ,де потрібно вказувати адресу проживання, колір очей, зріст і т.п.Дали 7днів на відповідь.Який це портал?Цю інформацію треба заповнити в одному pdf.форматі на всіх членів сім'ї і відправити від головного аплвканта?
-
Як заповнюю зберігаю форму 008 відправляю на емейл і відкриваю щоб передивитись не відкривається, ніби зберігає але то що я написала немає, тобто як завантажу в аплікацію не впевнена що вони відкриють.