Імміграція до Манітоби
-
Там просто пише по різному , а знають все точно професіонали куди мені, яка не є міграційними консультантом з освітою все точно знати.Ризикнула заповнила все по відео пана Дмитра і з допомогою Пана Вес, і щиро дякую за їх допомогу, але помилки наробила я...бо не знаю багато...
-
Привіт всім, коли ви додаєте документи до mpnp, чому коли додаю оригінал і переклад, то переклад з позначкою true а оригінал false, чи це ок? Бо у відео не бачу коментар щодо цього
-
Swo пише крім того що 10 і на кожного по дві і ще написати все що available тепер треба рахувати і думати що буде available через місяць поняття не маю. За сабміт оплата 3500 це можна і кредитними оплатити?
-
Тепер на 100 adelaide є хтось хто може хоч перевірити не знаєте?
-
Дякую
-
Заспокойтеся і зберіться з думками уважно. Судячи з ваших повідомлень, у вас уже якісь панічні атаки. Кошти треба писати ті, які на вашому рахунку є завжди стабільно, ті які незмінно залишаються, коли ви зробили всі оплати ренти і рахунків. Якщо SWO це мінімум 10 + 2. Ясно що кошти на рахунках в постійному русі, але є сума, яка залишається недоторканою із місяця в місяць.
-
Я на сейвінг ставила коли отримала LLA їм може це не сподобатись бо в ЕОі вказала наприклад 11 травня, що є та сума то воно від 11 травня мало не рухатись.