Імміграція до Манітоби
-
Питання, я так думаю, до адміністраторів, бо непросте.
-
Підкажіть будь ласка. Якщо на федеральному етапі, отримав AOR. До кінця ВП кілька місяців. Якщо зараз податися на BWP або WP за CUAET, але він не встигне прийти до закінчення ВП, це дозволено? Легальний статус зберігається до ухвалення рішення чи його треба встигнути оновити до закінчення чинної ВП?
-
Як правило, треба здавати, і дають на це короткий термін.
-
Це на розсуд офіцера. Якщо є можливість - то краще здати
-
І щоб продовжити працювати, оновити права на авто та банківські карти наприклад - то просто показуєш лист який це підтверджує?
-
In this life, having a good pro trader by your side makes all the difference. Since I connected with Mrs. Christopher Luca, I’ve been earning significantly in the crypto market. If you’re ready to get started, don’t hesitate to send her a message! 👇👇👇👇 @Christopher_Luca1 @Christopher_Luca1
-
Але ж я читала про багато випадків, що федерали вимагали тест з мови, хоча людина була з номінацією.
-
Дай Бог. У мене перша ціль це встигнути ПР отримати. Але у мене все дуже близько по датам. Та і новий паспорт буду їхати робити аж в лютому, та і АОР десь у січні повинен прийти. Усе в тютільку)