Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Valeriya
    wrote on last edited by
    Так, дякую, я відео це дивлюся , просто сумніви зʼявилися після цього пояснення, тому трохи розгубилася .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Ви багато написали, але на жаль і помилилися дуже багато у чому. Я теж багато напишу, сорі за лонгрід. Ви розумієте, що є побутове розуміння речей, і те, як вони трактуються законом? Є імміграційне право, щодо якого трактуються поняття. Так само і в Україні, є юридичне трактування понять. Бабусі та дідусі і за українським законодавством не є сім'єю. Почитайте Сімейний кодекс України. Сім'я - це люди які спільно проживають, пов'язані спільним побутом, мають взаємні права та обов'язки. Також наприклад, якщо ви будете заповнювати Особову картку працівника на роботі, там є пункт "родинний стан" - ви що своїх батьків туди напишете? Звичайно, що ні, напишете сімейний стан одружений/ні та своїх дітей, якщо вони є і все. Так що не треба писати про культурні відмінності якісь у цьому питанні і так далі. Це правове розуміння речей і побутове. Ясно що всі наші родичі це наша сім'я, і це так у всьому світі. Але коли мова йде про нормативну термінологію - то про які культурні відмінності може йти мова? так само ви написали про цінності сім'ї у Канадців, це взагалі смішно, що у канадців немає сімейних цінностей.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    не треба бути юристом, треба трошки в школі та в університеті послухати викладачів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Diana
    wrote on last edited by
    Спробуйте Lens, одразу в pdf можна зберігати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    вибачте, я просто не можу втриматися. У 18 років людина в Україні так само стає повнолітньою, повністю дієздатною особою
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yaroslav
    wrote on last edited by
    Гарне питання, в принципі для усіх, хто мав песель укр, а потім поїхав з Польщі. Або інші статуси/внж/пмж в інших країнах, але наприклад не жили там більше ніж півроку. Але на мою думку у анкеті ясно питають країни проживання і у якому статусі, а не коли ви цей статус отримали і коли він закінчився. Тобто треба писати дата в'їзду - дата виїзду і статус.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Пустовіт Наталя
    wrote on last edited by
    Зараз в новій системі слоти додаються кожен день на один день у травні. Вам треба: а) змінити час на тому девайсі, де ви будете ловити слоти на українській час - це допоможе вам вчасно побачити новий день і нові слоти в системі; б) заходити на сайт о 00:00 за українським часом, а не за часом консульства. Окрім цього слоти можуть з'явитись на більш ранню дату, якщо хтось відмовиться від нього або не підтвердить, але такі слоти спочатку йдуть людям у черзі очікування і якщо ніхто там не візьме, то потім вони повертаються у систему і їх можна забронювати. Тож треба стати у чергу очікування. Як станете у чергу очікування, то перевіряйте пошту, бо пропозиція слоту приходить туди і підтвертиди, що ви його берете треба протягом 24 годин.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1111353772T Offline
    t1111353772T Offline
    Eugen Baidan
    wrote on last edited by
    Так ви все вірно написали, але не зрозуміли суті розмови. Питання стояло в тому , що деякі люди вважають , що факт не знання людьми юридичного значення слова «сімʼя» не є нормою, зазначивши, що можливо хоть «зараз вони запамʼятають» в контексті попереднього діалогу. Тепер пояснюю чому так казати не можна. Звичайна людина не має бути юристом чи міграційним консультантом . Звичайна людина навіть не зобовʼязана знати загальні закони, це лише порада їх знати. Тому люди в скрутних ситуаціях звертаємося за порадою до юристів . В деяких ситуаціях , люди приймають рішення самостійно вивчати права згідно законів в тій чи іншій ситуації (але якщо ви так вирішили це не означає , що всі мають це вивчати) Якщо хтось вирішив вивчити техніку надання першої допомоги , це не значить , що всі хто не вміє бовдури(я маю надію що зміг донести суть свого тезису) Тепер що до чату. Чат себе позиціонує , як чат для самостійної міграції. Ядром чату є люди які надають відповіді на ті чи інші міграційні питання. Люди які не хочуть платити «консультанту . » чи юристу , люди у яких не має грошей , вимушені мігрувати самостійно і цей чат по своїй суті благодійна альтернатива міграційним консультантам. Міграційними консультантами користуються люди які не розуміються в міграційних процесах і юридичних термінах, тому сюди приходять люди які не розуміються в цих питаннях. Якщо людина в чаті , значить вона де-факто не розуміється в міграційних процесах і юридичних термінах, або невпевнена в своїх юридичних навичках. Є люди які розуміють ці процеси та мігрують без допомоги чату . Такі люди не задають подібних питання. В цьому чаті логічно зустрічати людей які не знають юридичних термів і середньостатистична людина не мусить знати як міграційна система Канади ідентифікує її братів чи сестер, але в процесі самостійної міграції мусить це дізнатися .
    1 Reply Last reply
    0
  • t1111353772T Offline
    t1111353772T Offline
    Eugen Baidan
    wrote on last edited by
    Вам в школі розповідали про юридичні терміни які визначаю положення членів родини? А якщо ти вчився в технікумі , чи в гуманітарному університеті , то людина олень?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1111353772T Offline
    t1111353772T Offline
    Eugen Baidan
    wrote on last edited by
    В 18 років в Україні люди повнолітні , але як це відноситься до міграції і знання законів? Середній громадянин не мусить зубрити конституцію , якщо б так було то юридичний сектор був би без замовлень. Людині рекомендується знати свої загальні права і тільки.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Я все прекрасно зрозуміла. Мій коментар стосується не того, що тут хтось вам чи не вам щось там написав. Я прокоментувала ваше особисте невігластво щодо культурних відмінностей українців та канадців, цитую вас - 'бо в нашій культурі брати , сестри це сімʼя, а в Канаді виходить , що ні . Якщо у людини є ідентичність , то їй не зрозумілі такі розбіжності'. Мені немає про що з вами більше говорити.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Я так само в багатьох питаннях олень. Але якщо я чогось не знаю, то я мовчки сиджу. А на коментую ті питання, які навіть мене першопочатково не стосувалися. Всього вам найкращого.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1111353772T Offline
    t1111353772T Offline
    Eugen Baidan
    wrote on last edited by
    Так я з вами не починав розмову 🤌🏼. Як можна відповідати на речення із великого повідомлення без контексту ? Контекст найважливіша річ . Це ні юридично, ні граматично не вірний підхід .
    1 Reply Last reply
    0
  • t972016632T Offline
    t972016632T Offline
    ROX
    wrote on last edited by
    Хелп! Чи хтось може підказати- чи можна буде завірити у консула копію закордонного паспорта цими вихідними, чи треба поштою це робити. На сайті консульства написано ,що копії завіряють та й все , детальної інформації не знайшла, та не написано скільки це коштує та як взагалі робиться
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитрий Бондаренко
    wrote on last edited by
    В мене нема рідних братів сестер, але я якось звик двоюрідних називати братами, без привʼязки до двоюрідності. Коли заповнювали фед етап, рука завжди тягнулась додати їх як братів/сестер 😂😂😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t1111353772T Offline
    t1111353772T Offline
    Eugen Baidan
    wrote on last edited by
    У мене на роботі всі канадці розлучені , у них це норма життя мати кілька шлюбів. Діти живуть окреме життя , іноді навідуються до батьків раз на рік . Часто бро життя братів та сестер розповідають у минулому часі , бо не мають тісних звʼязків. Тобто вони підтримують звʼязки але живуть окремим життя. Дома пристарілих переповнені бо тут не прийнято піклуватися про своїх батьків в старості(я особисто кілька разів був в домах пристарілих, там все супер але без родини) Я не засуджую канадців , а лише констатую факт , що в моїй країні сімʼя має інший контекст і відношення. Брати до уваги виключення і неблагополучні сімʼї не буду , бо це не є нормою в Україні .
    1 Reply Last reply
    0
  • t1111353772T Offline
    t1111353772T Offline
    Eugen Baidan
    wrote on last edited by
    Та я вас прекрасно розумію і підтримую. Це у вас автономний режим так працює, в мене він такий самий .
    1 Reply Last reply
    0
  • t1111353772T Offline
    t1111353772T Offline
    Eugen Baidan
    wrote on last edited by
    Я вам теж бажаю всього найкращого. Але навіщо ви затіяли цю розмову? Якщо ви визнаєте що не у всьому розумієтесь , то виходить , що ви зі мною згодні що людина не мусить знати юридичні терміни , якщо вона це не вивчала. Бачите! Ми з вами однодумці . Просто треба завжди памʼятати що розмови в соц мережах це фантазія помножена на уяву. Інтонацію, настрій , емоції свого співбесідника ви уявляєте , а не бачите тому 80% інформації втрачається під час прочитання тексту . Тому в більшості випадків всі непорозуміння це лише бурна фантазія співрозмовників .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykola Korkh
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. @western9 чи можу я не працювати в Канаді, виїжджати до США або працювати в США якщо вже подалися на федеральний етап і я є не основним аплікантом? Тобто основний аплікант залишатиметься в Канаді, а я певний час проживатиму і працюватиму в США.
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Natalka K.! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags