Імміграція до Манітоби
-
Сил та енергії у вас достатньо))
-
Я не знаю як це працює з фед рівнем. Але до ірсс додзвонитися дуже дуже реально - я дзвоню туди кожного дня і якщо є час чекаю поки зʼєднають або замовляю зворотній звʼязок і телефонують назад. В мене питання з візою тому я спитала який processing center розглядає мою аплікацію і буду задовбувати їх напряму 😀
-
Доброго дня. Хотів би дізнатись хто отримував паспорт нещодавно. Замовив DHL доставку в консульство як тільки стан паспорту змінився на виготовлений. Відіслав всі документи до консульства майже два тижні, поки що тихо. В кого скільки тривала доставка документа до консульства?
-
@banofbot
-
А навіщо Вам ще Витяг? Ми теж хотіли взяти Витяг і рішення суду. Адвокат сказала, що рішення суду достатньо, це основний документ
-
Рішення суду про розірвання шлюбу достатньо. Це повноцінним документ.
-
У вас є UCI. Вам нічого іншого не треба до АОР
-
Там в мене номера справи немає
-
Ви додаєте документи через веб форму. По телефону вони нічим вам не допоможуть
-
А що це за довідка? Про несудимість?
-
Заклад вищої освіти
-
Підкажіть, будь ласка. Син зараз в Україні, у січні буду подаватися на пр разом з ним. Які від нього потрібні документи, окрім свідоцтва про народження і паспорта? Довідка про навчання у ЗВО потрібна?
-
Доброго дня. Є кілька питань, підкажіть будь ласка. Десь бачив у чаті, але заново чогось знайти не виходить. Я можу при подачі по свм після отримання номінації змінювати роботу , головне повідомити про це мпнп, правильно? Вже відпрацював більше як півроку, але є певний тиск(я б навіть сказав дискримінація) зі сторони керівництва, і коли попрошу лист у роботодавця для подачі на пр, ставлення буде ще гіршим, мені про це прямо сказали. Тому і хочу розібратися, чи зможу змінити роботу після отримання номінації. Не хочеться просто сидіти півроку на іншій роботі, коли вже тут відпрацював достатньо. Друге питання стосовно досвіду роботи в Україні. Трудова була втрачена, але роботодавець готовий дати всі документи, які необхідні. Шо саме з нього вимагається? Хочу розібратися, чи варто взагалі вказувати досвід, якщо трудової немає, шоб потім не було проблем з до запитом якихось додаткових паперів.
-
Це довідка про несудимість