Імміграція до Манітоби
-
-
Маєте на увазі тільки переклад був?
-
Якщо помиляюсь, поправте мене!! Зверніть увагу, там гроші щоб повернути, треба заповнити якусь форму
-
Просто створив новий акаунт , логін і пароль використав аналогічний як на пр створював , і відразу ж оплатив .
-
Де таке трапилось?
-
Безкоштовно було до березня 2024 року
-
Всім привіт! Маю таку ситуацію: подалась на оформлення продовження Ворк Перміту , та отримала” withdraw “ через те, що не проплатила. Та я прибула до 2024 і в заявці вказувала підтвердження безкоштовного Ворк перміту. Що робити, платити, чи кудись звертатись?
-
Чекати спочатку
-
Україна зазнає труднощів із набором нових солдатів через зростання дезертирства. 2024 року з ЗСУ дезертувало більше військових, ніж за минулі два роки, — Financial Times З січня до жовтня цього року українські прокурори порушили 60 тисяч справ проти солдатів за самовільне залишення позицій. Основна причина дезертирства – відсутність ротацій, виснаженість, знеможеність солдатів. Крім того, за даними видання, у Польщі щомісяця дезертирує в середньому по 12 українських військових, яких привозять до країни на військове навчання. Офіційно Міноборони Польщі коментувати це питання відмовилося. Це було досить прогнозовано, нажаль, буде ще гірше, не можу уявити, як буде перемагати невмотивована армія, бійців котрої було насильно спіймано на вулиці, ще й відлупцювати коли кидали до бусіка... #СЗЧнашеВсе #вамТребаВиІвоюйте Посилання на канал: t.me/stop_grave_kyiv Спротив ТЦК: @stop_grave_bot
-
Так були переклади і копіі, не було саме орігіналу