Імміграція до Манітоби
-
Добрий ранок! Я так розумію, не я один вже другий місяць чекаю довідку про несудимість (з Польщі, в мму випадку). Була вислана 25 жовтня і її статус в трекінгу Poczta Polska так і не змінився досьогодні..
-
Так це не загальна вибірка, А вибірка близький родич. По ній не можна висновків робити. Загальна вибірка остання була - взяли лише 50 осіб, тому такий високий був бал. І за час, поки нема загальних вибірок, у пулі все більше і більше накопичується людей, в тому числі з високими балами. Тому взагалі непередбачувано, що буде далі...😔
-
Доброго дня, приймаємо на роботу та пропонуємо відповідну заробітну плату на 1 людину, за деталями пишіть нам в приват..
-
Не можу зараз знайти це повідомлення. Але особисто я робив через українське бюро перекладів нещодавно, мені потрібна було українську та польську довідку. Вони протягом 15 днів надсилають польську з перекладом за 2700грн. Може десь дешевше є, я не шукав. Але точно бачив, що за 2 дні хтось робив. @perevodkrua
-
@banofbot
-
Добрий день шановні, Питання щодо перекладу. Я отримала переклад онлайн і це не друковані і скановані папери, а пдф файли. Чи треба мені їх друкувати і сканувати для подачі на фед рівень? Для номінації подавала як є, пдф файлом, а не сканом. Читала якось що є питання, якщо грузити електронні доки (витяг з дії, наприклад). Що треба тільки друкувати і сканувати. З перекладами так само? Дякую
-
Доброго ранку Підкажіть будь ласка Ми подалися на ПР , у сина (15,5 років ) зараз візітор рекорд , але скоро закінчується . Чи можна подати заявку на Work permit ? І виходить якщо погодять Work permit то треба буде сповіщати про це бо це зміна статусу ???
-
PDF формат підходить і не треба витяг з дії друкувати та потім сканувати. У вас вже є готовий документ
-
Немає