Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 305.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t961399536T Offline
    t961399536T Offline
    A K
    wrote on last edited by
    Краще на сім’ю: Ось інструкції до форми Е311 - митної декларації, яку ви повинні заповнити (і де ті $10 000 декларуються) www.cbsa-asfc.gc.ca/publications/forms-formulaires/e311-eng.html Там написано, що цю форму можна заповнити одну на up to 4 людей, що проживають за однією адресою (тобто на сім’ю). Одна декларація —> один ліміт $10 000. Там в декларації пункт I am/we are bringing into Canada (Я - якщо самотній traveller, або МИ - якщо сім’я) Currency and/or monetary instruments totalingCAN$10,000 or more. (Yes/No) Теоретично можна заповнити окрему декларацію на кожного члена сім’ї, і підходити до митного офіцера окремо, по черзі, кожен зі своїми $10 000 в кармані, і спілкуючись з офіцером сам на сам (а не як сім’я). Включно з дітьми 😂 Але мені здається що це викличе питання «шо за схєма, шо вони мутять, чого не зробили одну декларацію на сім’ю, як всі люди?». А підхід «ось ми сім’я, веземо $30 000, ось ми їх написали в вашій бумажці, дивіться» - ніяких питаннь не викличе взагалі. Рішайте самі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5149374260T Offline
    t5149374260T Offline
    Margarita
    wrote on last edited by
    Англійська то дуже цікава історія, мова яку можна вивчити легко до початкового рівня, але яка дуже складна якщо в неї поглиблюватися, з безліччю різних акцентів, дуже важка для розуміння на слух. В мене був підтверджений FCE та BEC vantage. За 15 років, які я не використовувала мову, майже все втрачено.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tanya Parashchenko
    wrote on last edited by
    Треба розділяти "англійська для IELTS", та "англійська для життя". Це зовсім різні речі. Якщо людина готувалася до екзамену, а потім здала та забула, то коли опинилася у англомовному середовищі, то це зовсім інша англійська. А ще й коли люди з різними акцентами, то взагалі. Я коли приїхала з IELTS 6, зрозуміла, що я багато чого не знаю. Коли треба було щось по телефону з'ясовувати, то взагалі біда... але з часом починаєш розуміти всі нюанси🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • t1408456757T Offline
    t1408456757T Offline
    Yaroslav Samus
    wrote on last edited by
    Він став далекобійником. Мова там потрібна але можна обійтися і мінімальною. Але це не проходить постійно. Тому я і навів приклад щоб люди думали, що потрібно з собою привезти в першу чергу. Також є такі люди яких не дістанеш або вони можуть і спілкуватися перестати якщо їх діставати 😉
    1 Reply Last reply
    0
  • t5149374260T Offline
    t5149374260T Offline
    Margarita
    wrote on last edited by
    Звичайно, я вам вірю. Просто хочу сказати, що це вже від людини залежить. Я достаю усіх, поки не зрозумію. В тому числі мого чоловіка, який розмовляє виключно на турецькій. Напевно, ваш знайомий, не дуже використовував мову у повсякденному житті.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    Первевіряйте ))))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    Але 5-6, звичайно, треба ще мати ...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    Зараз спілкуюся з багатьма службами по телефону, хочу сказати, що в основному, english не є perfect . Зрозуміло, що це рядові співробітники і їх зп 15 дол, але ... все ж ...Так що не святі горки ліплять. З 5-6 , мені здається, можно працювати на звінках і тд
    1 Reply Last reply
    0
  • t1408456757T Offline
    t1408456757T Offline
    Yaroslav Samus
    wrote on last edited by
    Є великий шанс, що на роботі для спрощення ви почнете використовувати спрощені/шаблонні фрази. От і все
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    Та ніхто не каже , що вчитися не треба. Все норм. Будем учитися. Але ще й працювати треба, хоч розірвися. В ідеалі, щоби робота була з практикою мови, але чи то так вийде ...
    1 Reply Last reply
    0
  • t1408456757T Offline
    t1408456757T Offline
    Yaroslav Samus
    wrote on last edited by
    Ви мені не довіряєте?) Він не зрозумів до кінця, хоч вчитель і повторив двічі чи тричі. І здати IELTS рік тому на 5, не означає, що рівень не міг впасти якщо вам потрібно працювати і також займатися іншими справами, а на мову не вистачає часу. Також беріть до уваги, що він був за кермом вантажівки і розмовляв по мобільному в дорозі. І підготовка до IELTS хоч і показує рівень мови, але це також специфічний іспит який ніколи не замінить live talk.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    Тут додаток для практики ielts!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5149374260T Offline
    t5149374260T Offline
    Margarita
    wrote on last edited by
    Як можна не зрозуміти, що каже вчитель маючи ielts5? Як мінімум є змога сказати, що не розумію, перефразуйте, чи відправте повідомлення.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Halyna Symiv
    wrote on last edited by
    Доброго дня, як перереєструватися на біометрію якщо не з’явилась на зареєстровану дату ?і попередньо не скасувала ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t366263131T Offline
    t366263131T Offline
    Roman Parashchenko 🇺🇦 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Ну якщо людина пише,що англійської немає, а насправді 5, то так, може щось з самооцінкою...
    1 Reply Last reply
    0
  • t1408456757T Offline
    t1408456757T Offline
    Yaroslav Samus
    wrote on last edited by
    Історія мого знайомого який приїхав до НБ вкінці листопада 2021 з сином (15 років) і дружиною за робочою візою. В нього IELTS - 5.0. Дружині потрібно було повернутися в Україну. А він поїхав в рейс до Квебеку. І от телефонує йому вчитель і каже, що син не прийшов до школи, а він вчителя не розуміє. Не розуміє, бо здав IELTS і більше не продовжує вчити мову. Син захворів і не пішов до школи, ліг і заснув вдома, температура піднялася (простуду підхватив). А в школі був важливий тест, тому вчитель і телефонував батьку. А він не міг дозвонитися в дорозі сину (він якраз спав). Мій знайомий потім каже мені, що це ситуація, коли перший раз в житті йому хотілося плакати, бо він не зрозумів вчителя. Наочний простий приклад з комунікації в Канаді, от і думайте чи потрібна мова і на якому рівні вона потрібна.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5149374260T Offline
    t5149374260T Offline
    Margarita
    wrote on last edited by
    Подивіться на ютюбі, там є декілька прикладів як заповювати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    Тому й треба тестуватися))) щоби знати , звідки стартуєш... Може, в кого зразу 5, а вони соромляться ...або навпаки ...Тут самооцінка в кого як ...
    1 Reply Last reply
    0
  • t366263131T Offline
    t366263131T Offline
    Roman Parashchenko 🇺🇦 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка,як податися на візу і де шукати прихисток,чи потрібно шукати спонсора,щоб візу відкрили?
    1 Reply Last reply
    0
  • t456180148T Offline
    t456180148T Offline
    Anzhela Klepko
    wrote on last edited by
    Якщо вам буде корисно: Я створила анкету тільки на себе. Прийшов лист, що треба зробити окремі анкети і на двох моїх дітей. А перед створенням анкети, там буде, створити групову заявку. І на кожну людини/дитину окрема анкета.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags