Імміграція до Манітоби
-
Краще на сім’ю: Ось інструкції до форми Е311 - митної декларації, яку ви повинні заповнити (і де ті $10 000 декларуються) www.cbsa-asfc.gc.ca/publications/forms-formulaires/e311-eng.html Там написано, що цю форму можна заповнити одну на up to 4 людей, що проживають за однією адресою (тобто на сім’ю). Одна декларація —> один ліміт $10 000. Там в декларації пункт I am/we are bringing into Canada (Я - якщо самотній traveller, або МИ - якщо сім’я) Currency and/or monetary instruments totalingCAN$10,000 or more. (Yes/No) Теоретично можна заповнити окрему декларацію на кожного члена сім’ї, і підходити до митного офіцера окремо, по черзі, кожен зі своїми $10 000 в кармані, і спілкуючись з офіцером сам на сам (а не як сім’я). Включно з дітьми 😂 Але мені здається що це викличе питання «шо за схєма, шо вони мутять, чого не зробили одну декларацію на сім’ю, як всі люди?». А підхід «ось ми сім’я, веземо $30 000, ось ми їх написали в вашій бумажці, дивіться» - ніяких питаннь не викличе взагалі. Рішайте самі.
-
Англійська то дуже цікава історія, мова яку можна вивчити легко до початкового рівня, але яка дуже складна якщо в неї поглиблюватися, з безліччю різних акцентів, дуже важка для розуміння на слух. В мене був підтверджений FCE та BEC vantage. За 15 років, які я не використовувала мову, майже все втрачено.
-
Треба розділяти "англійська для IELTS", та "англійська для життя". Це зовсім різні речі. Якщо людина готувалася до екзамену, а потім здала та забула, то коли опинилася у англомовному середовищі, то це зовсім інша англійська. А ще й коли люди з різними акцентами, то взагалі. Я коли приїхала з IELTS 6, зрозуміла, що я багато чого не знаю. Коли треба було щось по телефону з'ясовувати, то взагалі біда... але з часом починаєш розуміти всі нюанси🙂
-
Він став далекобійником. Мова там потрібна але можна обійтися і мінімальною. Але це не проходить постійно. Тому я і навів приклад щоб люди думали, що потрібно з собою привезти в першу чергу. Також є такі люди яких не дістанеш або вони можуть і спілкуватися перестати якщо їх діставати 😉
-
-
Зараз спілкуюся з багатьма службами по телефону, хочу сказати, що в основному, english не є perfect . Зрозуміло, що це рядові співробітники і їх зп 15 дол, але ... все ж ...Так що не святі горки ліплять. З 5-6 , мені здається, можно працювати на звінках і тд
-
Є великий шанс, що на роботі для спрощення ви почнете використовувати спрощені/шаблонні фрази. От і все
-
Ви мені не довіряєте?) Він не зрозумів до кінця, хоч вчитель і повторив двічі чи тричі. І здати IELTS рік тому на 5, не означає, що рівень не міг впасти якщо вам потрібно працювати і також займатися іншими справами, а на мову не вистачає часу. Також беріть до уваги, що він був за кермом вантажівки і розмовляв по мобільному в дорозі. І підготовка до IELTS хоч і показує рівень мови, але це також специфічний іспит який ніколи не замінить live talk.
-
Доброго дня, як перереєструватися на біометрію якщо не з’явилась на зареєстровану дату ?і попередньо не скасувала ?
-
Ну якщо людина пише,що англійської немає, а насправді 5, то так, може щось з самооцінкою...
-
Історія мого знайомого який приїхав до НБ вкінці листопада 2021 з сином (15 років) і дружиною за робочою візою. В нього IELTS - 5.0. Дружині потрібно було повернутися в Україну. А він поїхав в рейс до Квебеку. І от телефонує йому вчитель і каже, що син не прийшов до школи, а він вчителя не розуміє. Не розуміє, бо здав IELTS і більше не продовжує вчити мову. Син захворів і не пішов до школи, ліг і заснув вдома, температура піднялася (простуду підхватив). А в школі був важливий тест, тому вчитель і телефонував батьку. А він не міг дозвонитися в дорозі сину (він якраз спав). Мій знайомий потім каже мені, що це ситуація, коли перший раз в житті йому хотілося плакати, бо він не зрозумів вчителя. Наочний простий приклад з комунікації в Канаді, от і думайте чи потрібна мова і на якому рівні вона потрібна.
-
Підкажіть будь ласка,як податися на візу і де шукати прихисток,чи потрібно шукати спонсора,щоб візу відкрили?
-
Якщо вам буде корисно: Я створила анкету тільки на себе. Прийшов лист, що треба зробити окремі анкети і на двох моїх дітей. А перед створенням анкети, там буде, створити групову заявку. І на кожну людини/дитину окрема анкета.